Utálom a nyarat. Ki van még így ezzel?
Van olyan kollégád, aki nyáron elmegy nyaralni? De durva.
Én se szeretem a nyarat, mert meleg, mindenki izzad, kötelező strandra járni, rövid cuccokat hordani, a borotva tönkreteszi a bőröm, a folyamatos hajmosás kihozza a hajamból a színezőt, mindenki folyamatosan itthon van és nincs egy perc nyugtom se. Süt a nap ezerrel, egyfolytában kenegethetem magam 50+os naptejjel, mert leégek a kisbolt felé menet is, nem tudok napszemüveget hordani, mert sima szemüvegem van, és minden tele van gyerekekkel.
Talán kisgyereke van és így tudták beosztani a nyári felügyeletet?
Amúgy én is utálom a nyarat, mert nem bírom a meleget, vizes lesz a hajam, ciki.
De sok bajotok van! Én panelban lakom,minden nyáron 30-33 fokban fekszem, kelek,nincs légkondim, kerti medencém, pénzem nincs vízpartra menni. A munkahelyen hűvös az épület, úgyhogy örülök, hogy 8 órában van hűvös is. Az én kolléganőim is 10-10 napra mennek minimum nyáron szabira mert sok napjuk van a koruk miatt.
Volt idő, amikor aludni jártam haza nyáron a sok túlórától, de laglább légkondis helyen voltam.
Nem szereted a munkádat, megértem a nyűgödet. Ha szeretnéd amit csinálsz és még jóban is lennél magaddal, akkor ez a kérdés meg se születik.:-)
Minden relatív.
Én is utálom.
Cserébe a többi három évszakot élvezem. :) Legyen tél, tavasz vagy ősz, én meglátom a szépségét. A nyárnak még nem tudtam.
Manapság a gyerekeken kívül lassan már mindenki.
Ha nincs valami extrém kedvező időjárási együttállás (mint májusban), és a napnak lehetősége van sütni, akkor egyből 35 fok van folyamatosan. Irodában nuku klíma, de bezzeg ki..szott dress code az van. (Persze csak férfiaknak, a nők nagyjából annyi ruhában vannak, mint amikor strandra mennek).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!