Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez akkor most skizofrénia...

Ez akkor most skizofrénia vagy pusztán beképzelem?

Figyelt kérdés

Hát nem tudom, mit gondoljak.. Lehet csak képzelődöm...

Viszont, meg szeretnék bizonyosodni, hátha van tapasztalt errefelé..

Szóval, hallucináció már kiskorom óta volt.. Egyszer a kút mellett láttam állni valakit, másodszor kint hintáztam és mintha figyelt volna egy furcsa fehér árny(szellemek nincsenek...?!), de inkább hangokat hallok. Egyszer fordult elő, amikor nagyon megijedtem: senki sem volt a közelemben, erre egy mély férfi hangot hallottam, értelmetlen morgást. Körbenéztem azonnal 120-szal kb., erre sehol senki. De alapjáraton csak susogás, néha a nevem. Ami nagyon enyhe.

De ezt eddig képzelgésnek tudtam be, paranormális lényeknek.

Sőt, egy oldalon azt is olvastam, hogy az üres tekintet is lehet ennek a jele. Eddig nem tudtam, miért olyan furcsa a nézésem, se azt hogy mi a bajom.. (Bpd-em van és ezt annak mellékhatásának tekintettem)

Erre rá még jött pár téveszme is, mint hogy mások hallják a gondolataim, illetve hogy átérzem amit mások éreznek irántam, hogy ha valakire ránézek azt érzi... Hirtelen úgy érzem, mintha itt se lennék. Én nem is én lennék. Összebeszélnek, hogy tegyék tönkre az életem.

Ügyetlenség is jelentkezett, ahogy elvesztem néha az irányítást a testem felett. Koordinátlan a mozgásom..

Nehezen fogalmazok, nevetek olyanon amin nem kéne és néha órakra is egy pózba bemerevedek.(lehet ez butaság.)

És ez nagy szorongást okozott, most pedig, hogy egyre több ilyen tünetet tapasztalok, egyre idegesebb és feszengősebb leszek. Mások is furcsan néznek rám.

Csak képzelem.. Hülyeség ez mind és nem kell orvos?

(Sajnálom, elég összeszedetlen..)

2019. jún. 12. 23:23
 1/2 anonim ***** válasza:
Erre itt nem fogsz valaszt kapni, inkabb beszelj egy szakertovel, nem veszithetsz vele semmit
2019. jún. 12. 23:40
 2/2 pörölycápa válasza:
Igen, ez alapján lehet skizofrénia is. Ha BPD-t diagnosztizáltak akkor gondolom voltál már/ jársz pszichiáterhez, mindenképp beszélj az orvosoddal ezekről a tünetekről is.
2019. jún. 13. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!