Félek saját magamtól! Egyre többet gondolok az öngyilkosságra. Mit tegyek ha nincs kiút?
Nem kicsit vagy türhő paraszt. Tudom mi a munka az a helyzet.
Talán olvastál olyat hogy pénzt kérek?
Nyilván van egy diplomád és jártál felső oktatási intézménybe igy teljesen tisztába vagy azzal hogy hogy lehet suli melett dolgozni (orvosi egyetemen) első évben vizsga időszak előtti hónapba.
De köszönöm a segítő válaszod. Remélem neked mar semmi nem nyomja a lelked hogy eme szép stílusba kiadhattad ami benned volt. Mondhatnám hogy leghamarabbi viszont látásra, de ezt az en szakmámba paraszt dolog lenne.
Én nem voltam tahó, a tahót jelentettem duplán is, de nem törölték.
Akárhogy is orvosi egyetemre jársz, ha egyszer tartozásod van, és nincs, aki kifizesse, akkor az egyetlen megoldás, hogy dolgozol, 20 ezer forint tényleg 2-3 nap, az még az orvosi mellé is belefér. Ez a kiút. De még mindig nem válaszoltál, hogy miből élsz.
Nyugi #13 nekem irta.
Zavarja hogy a pofájába vágtam az igazságot...
Mert lehet hisztizni meg fölényeskedni, de semmibe nem tud belekötni. A valóság nagyon messze van a nevetséges történetétől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!