Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Felnöt kori Diszlexia hol...

Felnöt kori Diszlexia hol lehet kezelni?

Figyelt kérdés
2019. jún. 8. 08:57
 1/6 anonim ***** válasza:
Elkezdheted az orvosnál, kérdezd meg!
2019. jún. 8. 18:17
 2/6 anonim ***** válasza:
Kezelni már sehogy. Max. meg tudják állapítani ha kell róla papír valahová. Tudtommal kis kortó 14 éves korig kezelhető csak. Én is kicsúsztam belőle annak idején mert nálam 14 évesen diagnosztizálták. Én is ledöbbentem miért csak akkor tűnt fel egy tanáromnak amikor 6 éves korom óta keverem a betűket, számokat, hangzásokat és nagyon sokáig szövegértési,problémáim voltam. A tanulási problémákról nem is beszélve.
2019. jún. 9. 07:21
 3/6 anonim ***** válasza:
Jah és ez nem mentális betegség, hanem részképesség zavar! Nem fogyatékosság!
2019. jún. 9. 07:23
 4/6 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom,, hogy lehet felnőttkorban is kezelni. Bár akkor már nehezebb, mert berögzült rossz mintákat kell felülírni, és pszichológiai segítség is kell.
2019. jún. 9. 18:29
 5/6 anonim ***** válasza:
Gondolom egy vagyonért kezelik, persze. Gyerekkorban kellene, mert akkor akár teljesen megtanulhat hamarabb olvasni és szöveget érteni, de attól még ugyan úgy betű cserélő marad és az idegen nyelvekkel szívni fog.
2019. jún. 10. 08:12
 6/6 anonim ***** válasza:
Szóval ezért nem tudsz írni!
2019. nov. 10. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!