Hogyan lehet kezelni a stresszt?
Nektek milyen módszereitek vannak rá? Van esetleg valaki akinek sikerült kordába szorítania és nyugodtan élni a dolgos mindannapokban?
Én úgy érzem, hogy annyi feladatom van, hogy megbolondulok, sosem fogynak el, nem tudom elengedni magam csak rövid időkre.
Tudom, hogy a legtöbb embernek nagyon sok feladata van, mégis sokan ezt egy könnyedséggel és nyugalommal képesek kezelni. Hogyan csinálják? Milyen szabályokat érdemes betartani? Milyen szokásokat érdemes felvenni?
Rengeteg módszer van kérdés az is mit csinálsz.
Van akinek az a gondolat is elég, hogy amunkáján nem múlnak emberéletek, szóval legrosszabb esetben sincs valós következménye a hibáinak. Másnak a lélegzés segít, és a befelé figyelés, rendszeresen szóbakerül a mindfullness mint módszer, vagy valami rövid szünet a természetben, meditáció. Esetleg a stress újraértelmezése mint nem stressz, hanem izgalom, izgalom mert fontos számodra hogy jól csináld.
A legjobb a relaxáció
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!