Csak velem történik ez? Már betegesnek számít?
Figyelt kérdés
Amikor nagyobb sressz ér, és már nem bírom tovább, levetek bárhol... elkezdek torkom szakadtabol kiabálni. De ez csak akkor történik ha valaki olyan mértékű streszt okozott nekem.
Tegnap pl anyummal eléggé összevesztem, le r##ancozott, azt mondta nem szeret, stb. És önszántamból hangosan kiabálva elmagyaráztam neki a dolgokat.. Ilyenkor úgy érzem bármelyik percben képes lennék megölni bárkit, magamat is. A szívem kalpál nagyon gyorsan, remegek, az arcom el vörösödik, előfórdul hogy sírok is..
2019. jún. 8. 07:41
2/4 anonim válasza:
Dühroham és konfliktuskezelési képesség teljes hiánya.
Kezeltesd magad, kezdj sportolni. Nem teheted ezt meg minden kicsit nagyobb stressz esetén. A kapcsolataid, munkahelyed láthatja a kárát.
3/4 anonim válasza:
Tipikus dühroham. Nekem is szokott lenni néha. Tavaly állapította meg a pszichológus, hogy személyiségzavarom van.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos válaszokat. Mindenkinek ment a zöld like:)
2019. jún. 8. 11:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!