Hogy gondoljátok, tényleg utáljam magam emiatt egy életen át?
18 éves vagyok, és hát nagyon kicsi a mellem (de tényleg nagyon kicsi)
folyamatosan azt érzem h lenéznek, pl a barátnőim is, nekik mind szép nagy, és pl ma voltunk fürdőruhát vásáolni, és meg is jegyezték h nem is értik h nekem minek felső, és annyira rossz érzés, tényleg elhiszem h így értéktelen vagyok
Ti is lenézitek azokat a lányokat akiknek nincs nagy melle?
Anyukámnak is alig van melle (melltartó nélkül alig látszik).Mégis talált párt,van két gyermeke,állása,lakásunk és boldogan élünk.
Vannak még olyan pasik,akiknek nem a mellméret a fontos.Van,aki azért fog szeretni,amilyen valójában vagy,nem a külsőd miatt.
Csak halkan kérdezem: lehet, hogy ők nem is igazi barátnők? Hiszen ott bántottak, ahol a leginkább fáj...
A mellméreten csak műtéttel és hízással (nyilván akkor máshova is hízol...) lehet változtatni, de én egyiket sem ajánlom. Tudod, mit csinálnék a helyedben? Elkezdenék fenékre gyúrni! Nyílván nem nőne meg tőle a melled, de te lennél a strandon az a csaj, akire irigykednének a nők a kerek feneke meg extra jó lába miatt, a férfiak meg csak csorgatnák a nyálukat! Szerintem nem lenne rossz!:)
Amúgy a kérdésre a válasz: nem nézem le a kis mellű lányokat, mivel egy normális ember nem az alapján ítélkezik! 23/L
Én szeretem a nagy melleket, de a kicsiket is mert a magas sovány lányoknak általában olyan van és jól is néz ki,meg nézd a jó oldalát, könnyebben tudsz vele futni, sportolni :P
barátnőid meg szemetek h ilyen megjegyzést tettek :S
Miért utálnád magad?! Szép kis barátnők a ilyenek, mondhatom... Ennyi erővel bárkit le lehetne nézni és megjegyzéseket tenni rá, mert eláll a füle, nem fitos a nózija, görbe a lábujja, lapos a feneke, szünet van a fogai között...
Az ember nem hibátlan, ha kicsi a cicid, hát kicsi. Engem bőven látott el a természet vele, de nem szeretem, kész tortúra melltartót vásárolni, jelenleg én is a fürdőruha vásárlással küzdök. Te rengeteg fazont, színt, kötős, kapcsos, szivacsos bikinit, fürdőruhát vehetsz. Ne foglalkozz senki véleményével, a kicsi, de formás mell a legszebb. A nagy, de lógós mell még csúnya látvány is.
köszönöm a válaszokat, egy kicsit jobb lett:D
nem vagyok vékony, pont h fogyózok, 165 cm vagyok és 60 kilo, igaz rendszeres futok, bringázok és táncolok, de azért mégis sok egy kicsit..
de igen ezuen már én is gondolkoztam, h h lehet h van rajtam felesleg, és a mellemre mégse jönnek a kilok, mások meg kb nádszálvékonyak és jó nagy mellük van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!