Pánikbetegség lenne?
1(májusban) éve kezdődött, egyik nap le zsibbadt a bal lábam, el kellett indulnom otthonról remegtem, rosszul voltam míg haza nem értem.
Aztán elmúlt, majd rá 1 hónappal később egyik pillanatról a másikra újból előjött , nem tudtam felkelni, szédülés, hányinger, fejfájás, kettős látás, zsibbadás , gombóc érzés a torkomban ritkán.
Minden erőmmel azon voltam, hogy jobban legyek, de a végére már nem tudtam járni, nem voltam ideges, sem semmi , csak nyilván idegesített, mert soha előtte semmi ilyesmi és hirtelen ez van a semmiből.
2-3 hétig tartott, nem szűnt.
Nagy nehezen sikerült eljutni háziorvoshoz, aki rögtön tovább küldött a kórházba a sürgősségi osztályra.
Kivizsgálás, vérkép oké, EKG oké, MR vizsgálaton sem találtak elváltozást.
Haza jöttem, teljesen jól voltam semmi baj, majd 2 hét múlva előjött újból..
Na akkor már kicsit elegem lett, úgyhogy egy magán neurológushoz mentem, ahol kiderült, hogy agyalapi mirigy daganatom van 8mm, csak a kórházban nem nézték át a CD-t rendesen.
Illetve neuropátia a bal lábamon.
Endokrinológus szakorvos kivizsgált, semmilyen hormon eltérés nem volt, úgyhogy elméletileg nem okoz gondot ez a dög a fejemben.
Telt múlt az idő rosszulléteim folyamatosan voltak, ugyanilyen erősen...
Tanulmányaimat is félbe kellett szakítani, mert sosem tudtam mikor jön elő újból.
Azóta volt egy kontroll MR és nem nőtt a daganat, kicsi bevérzés nyoma látható, elküldtek CT vizsgálatra, ahol semmi komolyat nem találtak, valószínűleg egy pici ér pattant el ez februárban volt.
Rosszulléteim még erősebben voltak, sokszor jött ki mentő, de nem tudtak mit csinálni velem, epilepsziás jellegű roham is volt, az is egy pillanatról a másikra a semmiből, aztán napokig újból nagyon rosszul voltam.
Így az országos idegtudományi intézetbe mentem, szerencsére emberséges orvoshoz kerültem, kivizsgálás...EKG, EEG, minden ilyesmi, minden oké ( kivéve a neuropátia).
1 hetet töltöttem ott, kiderült, hogy vérszegény vagyok B12, és folsav hiányom van, pedig ezeket folyamatosan szedem.
Továbbra is szednem kell, ha nem rendelkeződik, elméletileg belgyógyászat lesz belőle, mert valami felszívódási zavar, de remélem nem.
Elméletileg jobban kellene lennem, de nem azóta is ugyanolyan rosszulléteim vannak, az utcára a boltba is nehezen megyek, rövid útra..stb.
Pánikbetegség lenne?
Vagy valami más?
Valószínűleg így jön ki rajtam az egész tortúra, amin keresztül mentem egy év alatt?
Próbáltam röviden összefoglalni, kérlek ha valaki tud segíteni , segítsen.
Köszönöm szépen, ha elolvasod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!