Hogy változtassak a helyzeten segítség nélkül?
Figyelt kérdés
Nagyjából 2 éve szenvedek súlyos alvászavarban, és kb ugyanennyi ideje vagyok migrénes. Decemberben annyira rossz lett az állapotom, hogy teljesen elhagytam magam, a hangulatzavaraim már ijesztővé váltak és pánikbeteg lettem. Januárban beutaltak neurológiára, ahol írtak fel egy gyógynövényes gyógyszert csak az alvásomra. Nem segített túl sokat, mivel még mindig fenn állnak ugyanezek a tünetek, és mostanság azt érzem, hogy rosszabbak is. Dühkitörések jönnek rám, pánikrohamok, és egyre instabilabb vagyok. Teljesen eluralkodott rajtam az elhagyatottságérzés, és a szorongás. Az étkezésem is nagyban megváltozott, szinte folyamatosan görcsöl a gyomrom. A neurológus nem mondd semmi mást, csak hogy szedjem tovább ezt a gyógyszert. Fogalmam sincs mit csináljak, nem is foglalkozik ezzel senki, és egyedül nem tudom, hogy lábaljak ki ebből. Nem válik már be az, hogy "kezdj el edzeni, menj ki a természetbe, foglald el magad" stb.,mert nem érzem magam ettől jobban.2019. máj. 13. 22:05
1/7 anonim válasza:
eleve mitol kezdtek el alvaszavaraid lenni? nincs valami nagy stressz az eletedben? rossz munka, bantalmazo parkapcsolat stb. nem nyomaszt valami? mert szerintem nalad 1 dolog van ami rossz azt, ha sikerulne kideriteni es valtoztatni ujra aludnal es a panik is megszunne.
2/7 anonim válasza:
Az en tesom is panikbeteg volt. Neki sokszor ejszakakon at rohamjai voltak. 16eves kora ota kuzdott/kuzd ezzel most 23. Nagyjabol megtanulta kezelni. Vannak jobb napjai, rosszabbak viszont o sem tud aludni mai napig ejszaka. Leginkabb nappal alszik. Egyebkent elkell donteni fejben. Minden este gyogynovenybol keszult teakat iszik. O rajta a gyogyszerek nem segitettek. A gyogynovenyek jobban bevaltak. Ha szerencses vagy kinovod. Remelem jobban leszel 🙂
3/7 anonim válasza:
Füled nem zúg? Pajzsmirigyet is ellenőrizni kéne, vérvétel, TSH.
4/7 anonim válasza:
Esetleg egy endokrinológushoz is elmehetsz
5/7 A kérdező kommentje:
Igazából így konkrétan nem tudom miért kezdődött, csak azt érzem, hogy tudat alatt mindig van valami, ami miatt rossz a közérzetem és nem alszom.
A fülem zúg néha, de nem tulajdonítottam neki nagyobb jelentőséget. Vérvételen is voltam már, kiderult, hogy vashiányos vagyok, de az már elmúlt.
Köszönöm a válaszokat!
2019. máj. 14. 16:14
6/7 anonim válasza:
TSH-val mi a helyzet? Pajzsmirigy lehet felelős.
A fülzúgással fontos foglalkozni, hallásromláshoz is vezethet, ha nem teszed, és ez csak egy. Tehát tegyél magadért!
7/7 anonim válasza:
A neurológus leráz, ezt gyógynövényes cuccal nem fogod helyretenni. Teljes pszichés probléma, ha megteheted menj pszichiáterhez, magánúton, mert az állami begyógyszerez és kész. Az okot kell kideríteni és kezelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!