Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Lehet olyan nagy pánikrohamot...

Lehet olyan nagy pánikrohamot kapni valaki hiányától hogy az szívrohamos halálhoz vezethet?

Figyelt kérdés
Egyszerűen már nem bírom. Hiába próbálom elfoglalni magamat. Kezdek megőrülni
2019. máj. 11. 15:25
 1/6 anonim válasza:
100%
Csak ha valakinek ártani akarsz az ilyen kérdésekkel.
2019. máj. 11. 15:38
 2/6 anonim ***** válasza:
Jaj de ismerős szitu
2019. máj. 11. 15:39
 3/6 anonim ***** válasza:
93%
A pánikroham NEM VEZET szívrohamhoz!
2019. máj. 11. 15:39
 4/6 anonim ***** válasza:
#3 de igen, a pánikroham NEM VICCES dolog, és igenis, vezethet sajnos szív rohamhoz! (2 ismerősöm is pánikbeteg, egyiküket konkrétan újra kellett éleszteni egy alkalommal)
2019. máj. 11. 15:59
 5/6 anonim ***** válasza:

Azt tudom, hogy nem vicces dolog, de szívrohamot nem okoz! Legfeljebb pszichszomatikusan lehetnek tünetei, de a szivének nem lehet baja!

Ezt az orvosom mondta, amikor ilyen félelmeim voltak!

2019. máj. 11. 16:12
 6/6 anonim ***** válasza:

A pánikroham önmagában (!) nem vezet szívrohamhoz. Mindenesetre minden pánikosnak érdemes kardiológiai kivizsgálásra mennie, mert ha van egy fennálló szívprobléma, amiről az illető nem tud, akkor a pánikroham ronthat rajta.

Én pánikbeteg voltam, volt kardiológiai kivizsgálásom, kaptam is gyógyszert, mert van egy viszonylag enyhe szívproblémám, de meg is mondták, hogy ezen ront a pánikbetegség. (Azóta egyébként a pánikbetegségből kijöttem, pszichológus segítségével, de a szívgyógyszert továbbra is szednem kell.)

2019. máj. 12. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!