Lehetséges hogy pánikrohamot kapok néha? 18L
Figyelt kérdés
Nincs diagnosztizálva semmilyen betegségem viszont sejtem hogy valami nincs rendben, 2 évig voltak drog problémáim de már leálltam mindennel. Azt vettem észre hogy amikor megszólal az ébresztőm akkor nagyon felmegy a vérnyomásom, hallom a szíbdobogásom és remegek,az ébresztőt sem tudom kikapcsolni mert olyan mintha lefagynék. +meg is vagyok izzadva és fázok. Ez kb 7x fordult elő az elmúlt 1 hónapban és kegyetlen rossz. Mitől lehet ez?2018. máj. 24. 01:21
1/3 Miss Endzsi válasza:
Szerintem ez inkább alvásparalízis. Ne félj tőle, ettől nem esik bajod, csak kellemetlen.
2/3 anonim válasza:
Valóban alvásparalízis lesz. Én életemben nem drogoztam még, ettől függetlenül pár évenként megjelenik nálam is, és olyankor napokig, sőt hetekig is kínoz napi szinten, majd egyszer csak elmúlik, és megint kell pár év, hogy újra előjöjjön. Olyankor minden amit az ember érez, az hallucináció, leszámítva a bénulást. Ez azért van, mert az agyad már ébren van, de a tested még alszik, amolyan felemás állapot az ébrenlét és az álom között.
3/3 anonim válasza:
Nem feltétlenül alvási paralízis, tényleg lehet ez pánikroham is. Mivel gyakran jelentkezik és kínzó, én a helyedben mindenképp elmondanám orvosnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!