Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Most mit tegyek, hogyan éljem...

Most mit tegyek, hogyan éljem túl?

Figyelt kérdés

" Feszültség, hangulatváltozások, kedvtelenség, álmatlanság és koncentrációzavar. Jellemzőek rád ezek a tünetek? Ha igen, a diagnózis: szexhiány. " Ez egy cikkben van leirva a neten, és valóban, az összes felsorolt tünet jellemző rám. Lassan úgyérzem kezdek bekattanni, párszor öngyilkosságon is komolyan gondolkoztam, nemtudom mit tegyek, semmi életkedvem nem maradt, nem birom már tovább. Szűz vagyok még. Nem tudok magamnak barátnőt szerezni, túl gátlásos, szorongó és szégyenlős tipus vagyok, vagyis csajozásra kifejezetten alkalmatlan. Úgyhogy azt hiszem zsákutcában vagyok. Egyre gyakrabban fontolgatok öngyilkosságot, de édesanyám miatt egyenlőre képtelen vagyok megtenni, de ha ő nem élne, akkor ki tudja...

22/F

2010. júl. 6. 01:36
 1/3 anonim válasza:

ne legyél hülye, ilyen dolgokat még leírni se szabad mint az öngyilkosság! anyukádat is a sírba küldenéd vele, és biztos, hogy te is idővel meg fogod találni az élet szépségeit

próbálj kicsit adni magadra, öltözködj elegánsan, vagy akár sportosan.... lényeg h jól, mert ha esetleg az arcod nem szép, az öltözködés sokat dobhat... ezeken túl a testedet is formálhatod még akár otthon is fekvőtámaszozhatsz, vagy felülésezhetsz, a kockás hasra pedig buknak a nők

lényeg hogy ne sírj, hanem tegyél a dolgok ellen valamit, mert sírással nem mész semmire

egyébként biztos vagyok benne, hogy megvan a hozzád illő lány is, lényeg hogy próbálkozzál, ha nem megy élőben, akkor akár iwiwen valami ismerősöd biztos van akire úgy gondolod, hogy bejössz neki, de nem mertél vele beszélni

na most azonnal vedd fel őt msnre és próbálj poénokat is ellőni neki, és pár beszélgetés után hívd el valahova, mondjuk teaház vagy bármi

ha pedig elküld egy lány, mi van akkor? nem kell bele halni annyi van belőlük, mint a fene.... nem szégyen, ha bepróbálkozol valakinél és nem sikerül

ebben semmi nincs, szerintem nincs olyan ember akinek minden csaj elsőre ugrott volna

fontos még h legyél reális, ha rosszul nézel ki, ne próbálkozz be cicababákkal, fogadd el, hogy a szintedhez kell viszonyítani

barátaid vannak?

egyébként feltalálták a k*rvákat is

én még nem qrváztam, mert szerencsémre nincsenek ilyen gondjaim, de rajtad kívül több millió ember qrvázik nap, mint nap és a sarkon akár egy 5-ösért is bevállalnak.... szerintem ha megtörtént a qrvázás, sokkal jobban kinyílsz majd a lányok felé, mert most talán túlságosan is tiszteled őket, pedig a legtöbb sajnos nem érdemli meg, tisztelet a kivételeknek

2010. júl. 6. 02:07
 2/3 anonim ***** válasza:

Leszólítós ismerkedést nem ajánlanám mert nagy az esélye h durván elküldenek a francba és utána még kevésbé mersz majd ismerkedni

Alapból inkább csak barátkozni próbálj a lányokkal és miután jobban megismertétek egymást, próbálj közeledni.

2010. júl. 7. 15:57
 3/3 anonim válasza:
ez a szexhiányos cucc (szerintem) hülyeség! Ezek a tünetek pl. Depresszió jelei is lehetnek, nézz utána a neten. Vagy ez a kérdés/dolog most konkrétan a csajokra van?
2010. júl. 8. 01:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!