Mit lehet ezzel kezdeni? Fáradt vagyok. Olyan fáradt, hogy csak aludni szeretnék, semmi mást.
Szia! Végigolvastam az összes választ, és úgy érzem írnom kell neked, segíteni szeretnék.
Én mesteren végzős pszichológus hallgató vagyok, és teljesen megértem, hogy nem szeretnél gyógyszert. Nem is értem, minek győzködnek ennyit. Jól teszed, hogy hagyod a fenébe.
Viszont, a sportot mindenképp el kellene kezdened. Teljesen butaság, hogy a kudarctól és az izomláztól félsz. Egyszerűen baromi nehéz elkezdeni és tényleg fájdalmas az eleje, de idővel egyre könnyebb lesz. Nem üres okoskodásnak írom, hanem átmentem ezen. Állandóan fáradt voltam, egyenesen rozogának éreztem magam huszonévesen, feküdtem az összes szabadidőmben. DE elkezdtem. Azt az edzést, amit így 2 év után bármikor zsigerből megcsinálok, még alváshiányosan is, akkor alig bírtam végigcsinálni, hangosan lihegve köptem ki a tüdőmet, folyamatosan meg kellett állnom, és másnap olyan izomlázam lett, hogy alig tudtam leülni a retyóra. :D Nem kell félni a kudarctól, mert biztos lesz az elején - már, ha így fogod fel. Az energiaszinteden pedig hosszabb távon nagyon sokat segít, és a vérnyomásproblémán is.
Étrended egyébként milyen?
A másik dolog, hogy jóindulattal mondom neked, hogy a terápia elutasítása szerintem helytelen tőled. Nemcsak olyan terápiás módszer létezik, hogy elmeséled az egész múltad, és visszamentek Ádámig és Éváig, egy jó szakembernek látnia is kellene, hogy nálad ez nem működik. Teljesen más módszerekkel kellene próbálkozni. A terápia nem arról szól, hogy sajnálgattok téged közösen és picsogsz a múlton. Sem pedig arról, hogy megváltoztasd a múltat. Arról szól, hogy a negatív események jelenben történő kedvezőtlen hatásait próbáld csökkenteni, a jó terapeuta ebben segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!