Nem akarok élni! Már az öngyilkosság is megfordult a fejemben. Mit tegyek?
Szia
ha gondolod írhatsz privit én szívesen elbeszélgetek veled msn-en
Nem tudhatjuk, hogy mennyire komolyan gondolja azt, hogy nem akar már élni, vannak, akik csak úgy dobálóznak vele ok nélkül, hogy hű, most aztán öngyi leszek, de valós alapja nincsen, viszont vannak, akik komolyan gondolják, és képesek tényleg megtenni.
Ha te tényleg úgy gondolod, hogy elképzelhető, hogy valóban megtennéd, akkor fordulj pszichológushoz sürgősen, lehet, hogy depressziós vagy, és ilyenkor nem segít az, ha azt mondják, hogy "na szedd má össze magad szépen, és menj el egyet bulizni, meg társaságba, meg keress egy hobbit vagy sétálj jó nagyokat" blablabla, pont az a betegség lényege, hogy nem tudja magát összeszedni úgymond, és csak úgy barátokat keresni, meg pozitívan állni a dolgokhoz, ez egy egészséges embernél működik, de akinél valami nincs rendben ilyen téren, annak az ilyesfajta tanács édes kevés, ezért kell szakember segítsége.Nincsenek barátai, kiközösítették a suliban....ilyesmit nem könnyű földolgozni egyeseknek, és tudja magát hip-hop összeszedni....az, hogy szegények vagytok az relatív dolog, mert igaz, hogy biztos van, aki összetenné a két kezét azért, hogy úgy élhessen, mint te....például, hogy tud internetezni, egyébként meg ez tényleg nem ok az öngyilkosságra, mert ha teszel érte, akkor kikerülhetsz a szegényes életkörülmények közül, amúgy meg ha most hirtelen meggazdagodnátok, nem hinném, hogy ezzel minden gondod megszűnne....de ha a szüleid nem foglalkoznak veled, iskolában kiközösítenek, azok már komolyabb dogok, úgy hogy ha ilyen gondolataid vannak emiatt, akkor kérj segítséget!
Velem is ez van. Totál el vagyok veszve... :(
Nekem is küldhetsz privit.
nagyon fontos h ne az életednek vessél véget..
az nem old meg semmit:S senkinek sem lesz könnyebb csak nehezebb..
hidd el szüleid dolgát is megnehezíted azzal..
Próbálj barátkozni fiú/lány vagy?
ha szeretnél egy "msnen meghallgató és megértő barátot" akkor írj emailt a baler@citromail.hu ra és ott megbeszéljük..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!