Nem akarok élni! Már az öngyilkosság is megfordult a fejemben. Mit tegyek?
Ez butaság, felejtsd el. Nyugodj meg. Nekem is szoktak ilyen dührohamaim lenni és ilyenkor legzivesebben kirohannék a világból, de nem tehetem :( Éld az életed :)
Most nincs több időm írni, de ha gondolod írj e-mailt és beszélgethetünk :)
ahelyett, hogy otthon önsajnálatba burkolóznál el kéne járnod társaságba, esetleg nyári melóba, így lóvéd is lenne,megismernél embereket.
Más is él szegénységben és még internetje sincs, de nem hogy az, hanem napokig nem esznek.
neked szerintem semmi okod panaszkodni, nem hogy öngyilkonsnak lenni, másnak ez lenne a kánaán.
Azt hiszem 16 évesen nekem is ezek voltak a gondjaim és nekem is megfordult a fejembe hasonló gondolat.
Aztán kicsit gondolkodtam (talán 3 percet) és azt mondtam, hülye vagy leányzó? Hát te szereted az életet.
Imádok élni és sosem dobnám el magamtól az életet.
Változtass valamit a helyzeten!
Kezdj el sportolni valamit, akár rendszeres kocogás vagy biciklizés.
Ha elég idős vagy, akkor menj el diákmunkára.
Alapozd meg a jövődet, hogy te amikor felnőtt leszel ne legyél majd szegény. Ezt megteheted azzal, hogy nagy hangsúlyt teszel a tanulásra. Ha van olyan tárgy, amit jobban szeretsz, akkor abba mélyedj bele jobban is. Van internetetek, onnan is sok háttérinfóhoz hozzá tudsz jutni. Légy szorgalmas a tanulás terén, mert meg fogja hozni a gyümölcsét.
És soha ne add fel! Még akkor se, ha nem könnyű.
nekem volt már öngyilkossági kísérletem
a szüleim és a pszichológusom mindig visszarántanak
egyetlen barátom van, ő rengeteget segít másban nem bízok meg
18/F
Nekem is hasonlóak a gondjaim,csak én súlyos beteg is vagyok, de muszáj elfogadni. Ha mások felé is ezt mutatod, akkor nem is lesznek barátaid, a depressziós emberektől elfordulnak.
Én is a neten barátkozom főleg, van egy jó társaság, akikkel elvagyok. Ez egy szerepjátékos oldal, ahol ki tudsz kapcsolódni, lehet dumálni, és a fogalmazási készséged is fejlődik. Szóval nem rossz hely.
Valami ilyesmi kéne Neked is.
Fel a fejjel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!