Mit gondoltok a pszichiáterekről?
Én gyűlölöm őket!
Csak gyógyszerrel akarnak tele tömni!!!
Először elhitetik,hogy megértenek,segíteni szeretnének,aztán rájössz,hogy ennek az ellenkezői.
Elvárják,hogy én minden dolgot mondjak el magamról (akármilyen kínos is).Erre mikor te kérdezel az ő életükről,érzéseikről annyi a válaszuk,hogy én vagyok fontos.És nem mondanak semmit!
Ez aztán az együttműködés,meg a bizalom...Mondhatom...😣
Ti mit gondoltok róluk?(ha emberszámba vehetőek...?)
(Elcseszték az egész életemet!)
Monhatom többes számba,mivel nem egynél voltam.
Fogyatékos barom vagy. Mi közöd a pszichiáter élethez, gyökérke? Az egy orvos. Ha a sebész kiveszi a vakbeled, akkor te is ki akaros venni az övét? Ha a nőgyógyász beléd nyúl, akkor te is benyúlsz neki?
Gyógyszerrel tömnek? Mondjuk téged kéne is, h ilyen kretén vagy. Nyilván pszichoterápiáról még nem hallottál, mert oylan sötét vagy, mint az éjszaka...
Menjél el a szcientológusokhoz, azok majd jól megveregetik a válladat és egyetértenek veled h a pszichiáterek milyen gonoszak, aztán meg majd úgy megauditálnak, h egy fillér sem marad a zsebedben és még ennél is elcseszettebb leszel, már ha az lehetséges...
Hát,te is aztán egy igazán kedves ember lehetsz...
Amit én kérdezek-kérdeztem-kérdezné tőlük az maximum annyi,hogy neki(-k) voltak e valamikor is egy kicsit hasonló ptoblémáik,mit gondol rólam?,hány éves?,miért lett pszichiáter.
Eszembe se jutna olyan dolgot kérdezni tőlük amiből bajuk lehet/kellemetlen helyzetbe kerülhetnek.
A pszichológusok teljesen más tészta...
No,ők azok akik tényleg segíteni akarnak!
Minden tiszteletem a rendes pszichiátereké!
Még írhattok!
Mindenki véleménye érdekel😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!