Mitől lehet az, hogy egyszerre vagyok borzasztóan magányos és egyben sokszor nem is vágyom társaságra?
Figyelt kérdés
Néha úgy érzem, hogy én nem is vagyok magányos, biztosan nem ez a bajom, hanem valami más, pedig ha társaságban vagyok, jól vagyok. Mégsem hiszem el magamnak. 20/F2019. ápr. 22. 19:35
1/3 anonim válasza:
Én utálom az embereket, imádok egyedül lenni. Azonban ha elhívnak valahova mégis szívesen megyek és jól is érzem magam ott. De ha egyedül vagy jobban tudsz koncentrálni magadra és a céljaidra szóval nem hiszem hogy rossz dolog pont hogy ellenkezőleg jobb mintha nem tudnál mások nélkül élni.(remélem ez értelmes válasz a kérdésre xD) Ha jól érzed magad egyedül akkor nincs gond csak mindig legyen 1-2 ember akivel feltudod venni a kapcsolatot ha mégis szükséged lenne valakire. 20/F
2/3 A kérdező kommentje:
Igen, de én nem érzem jól magam egyedül. Ez a furcsa.
2019. ápr. 22. 21:51
3/3 anonim válasza:
Ez életem dilemmája. Vágyom a társaságra, ugyanakkor nem szeretem az embereket, mindenkiben csalódok. Sokan bántottak már. Az időm nagyon nagy részét egyedül töltöm. Néhány nagyon felszines haveri kapcsolatom van, de lassan már ők is kezdenek eltűnni ahogy egyre idősebb vagyok. Nem tudom mi lehet a megoldás, mert alapjáraton jól érzem magam egyedül, de azért ennyi egyedüllét már túlzás. Zsákutca.
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!