A pszichológusokat vajon tényleg érdekli a klienseik problémái?
A pszichológusokat vajon őszintén érdekli a klienseik problémái vagy csak megjáttszák magukat és együttérzést színlelnek,hogy elnyerjék a bizalmukat, annak reményében, hogy azok legközelebb is jőjjenek?
A félre értések elkerülése végett. Nem várom el egy pszichológustól, hogy szabadidejében is az én problémáimon töprengjen és esetleg sajnáljon, csupán annyit, hogy abban az egy órában amiért fizetek neki, addig a lehető legjobb tudása szerint velem foglalkozzon és legyen őszinte.
A saját pszichológusomban egyébként teljes mértékben megbízók és nem gondolom, hogy megjátszaná magát, csak kíváncsi voltam, hogy mások mit gondolnak erről.
Hogy igazán empatizál-e az emberekkel a pszichológusok többsége, azt nem nem tudom
De, hogy érdekli őket a problémád, az biztos. Többsége siker orientált, profi ember, akinek az a célja, hogy minnél sikeresebb legyen. Sikeres akkor lehet, ha figyel rád. Mivel nem olyan szakma, ahol el lehet lébecolni, mivel nagyon sok új kliens akkor fog hozzá érkezni, ha a régiek viszik a jó hírüket, ezért egyértelműen akkor is az az érdekük, hogy te jobban legyél, ha egyébként le sem szarják a nyomorod .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!