Miért nem vagyok képes segítséget kérni?
Figyelt kérdés
Igazából úgy érzem nem akarom ezzel mások idejét rabolni, de néha tényleg nagyon kéne egy kis segítség, de nem akarom hogy életképtelennek gondoljanak, amikor számukra könnyű dologban kérem a segítségüket.2019. ápr. 14. 00:55
1/4 anonim válasza:
Peldaul? Milyen segitsegre gondolsz? Tanacsok, vagy ugyintezes, vagy...?
2/4 A kérdező kommentje:
Minden. Munka, érzelmek...Az élet összes területe. Igazából csak akkor nem ha információt kérek, vagy ha tudom hogy a másiknak apróság amit kérek.
2019. ápr. 14. 01:21
3/4 anonim válasza:
A kifejtésedben meg is válaszoltad a kérdésed... Félsz attól, hogy életképtelennek tartanak, ezért inkább megtartod magadnak a gondokat.
Pedig ez nem túl célravezető.
Ha bizalmasan kezdesz el valakivel beszélgetni erről, akkor ő azért nem fog annak tartani, mert megismeri elejétől a végéig a gondodat, míg mások továbbra sem fognak erről tudni. Szerintem gondold át és írd ki magadból a gondjaid! Ha gondolod, írd meg itt, de ha úgy érzed, nem tudod megírni, írhatsz privátban is.
4/4 Gombos Zsolt(Jeti) válasza:
Segítséget kérni nem csak Neked jó,hanem annak is akitől kérted...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!