Kezeletlen depresszió hova vezet?
Figyelt kérdés
Súlyos depresszio van de az öngyilkosság vagy önmagamban való tudatos károkozás pl erek felvagasa na ezek nincsenek meg akkor hova vezet a súlyos depresszio?2019. ápr. 13. 21:38
1/7 anonim válasza:
Ez attól is függ, mire vezethető vissza a depresszió és mennyire hat ki az életedre. E nélkül nehéz még csak megközelítőleg is válaszolni.
Ha gondolod, írd le a fő jellemzőket, akár itt, akár privátban.
2/7 anonim válasza:
Drog, alkoholizmus, öngyilok, hajléktalanság,...
3/7 anonim válasza:
Teljes lecsúszás, drog, alkohol, munkahely elvesztése, magány.
4/7 anonim válasza:
Sajnos ahogy a 2 utolso irta oda :((( Inkabb kezelni kell valahogy!
5/7 anonim válasza:
A legszélsőségesebb esetben elmaganyosodás, alkoholizmus, öncsonkítás, öngyilkosság.
6/7 A kérdező kommentje:
Öngyilkosság kizárva, oncsonkitas vagdosas alkoholizmus szinten. Magány megvan.
2019. ápr. 20. 18:38
7/7 anonim válasza:
Kérdező nem vagy egyedül! Pont így vagyok én is, nagyon magányos, és depresszióm van nekem is. Baromi nehéz. Nem ért meg senki, teljesen félreértenek, a családom is :( öregnek érzem magam és szerencsétlennek
De meghalni nem akarok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!