Egyáltalán nem stresszes az életem. Miért vannak mégis stressztüneteim?
Figyelt kérdés
Szeretem a munkámat, nem keresek rosszul, szoktam kikapcsolódni, vannak barátaim, céljaim, hobbijaim, meg minden. Nem érzem azt, hogy rossz életem lenne. Mégis vannak tipikus stressztüneteim, mint nehézlégzés, fülzúgás, szívdobogás, ekcéma stb. Orvosi vizsgálatok szerint semmi bajom, tehát valószínű idegi alapon van. De mitől, ha teljesen elégedett vagyok az életemmel?2019. ápr. 13. 14:50
1/4 anonim válasza:
El tudnád képzelni, hogy a problémáid nem stressz eredetúek? Inkább a belsô szerveidre koncentrálj.
2/4 anonim válasza:
Ha nagyon megpiszkálnátok egy pszichoterapeutával, biztos találnátok ott valamit a régmúltból vagy a jelenből, amit elfojtasz. Pl teljesítményszorongás.
3/4 anonim válasza:
A vizsgálat mennyire volt alapos? Mert, ha csak felületes, akkor simán lehet szervi ok.
4/4 anonim válasza:
Azért mert ezeknek szervi oka van. A stressz csak könnyebben előhozza, de nélküle is előjöhet. Tehát soha nem a stressz az ok, az csak katalizátor!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!