Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mikor muszáj antidepresszánst...

Mikor muszáj antidepresszánst szedni?

Figyelt kérdés
nem szeretnék szedni, de kezdődő porckorongsérvem van és hogy attól vagy sem az nem teljesen igazolt, de több éve folyamatos lábfájás, zsibbadás, már csak feküdni tudok kb, nem merek már torzázni sem, szóval elment az életkedvem, nem látom a kiutat, senki sem mondja, hogy csináld ezt és akkor jobb lehet
2019. ápr. 5. 22:29
 1/6 anonim ***** válasza:
most
2019. ápr. 5. 22:30
 2/6 anonim ***** válasza:
40%

Semmikor, csak ha hlye vagy!

A drogokra való átállás nem oldja meg a problémát, hanem csak súlyosbítja.

Keress egy jó orvost, aki magát a testi problémát képes megszüntetni, de előtte egy pszichológust, aki a lelkieket, hiszen valószínűleg a lelki megoldatlan problémák vagy a fizikai túlterheltség miatt alakult ki a testi betegséged.

2019. ápr. 5. 22:36
 3/6 A kérdező kommentje:
azt nem írtam konkrétan, de ugye most nemtudok eljárni terápiára, pedig szeretnék, ezért is kérdés a kérdés...ha van esetleg jobb napom, hogy nem fáj, akkor jobb kedvem is van, de sajnos egy kis séta után is nagyon sokáig fáj, megyek kezelésre, de már nem hiszek benne ennyi idő után és ez tudom hogy baj
2019. ápr. 5. 22:41
 4/6 anonim ***** válasza:
Akkor próbálkozz alternatív gyógymódokkal, természetgyógyászat, akupunktúra, kézrátétel, táltos vagy bármi, amiben hinni tudsz, mert hit nélkül nem fog működni....
2019. ápr. 5. 22:45
 5/6 A kérdező kommentje:
Nemtudok eljárni sehova! Köszönöm szépen egyébként, hogy válaszoltok, tényleg padlón vagyok, legutóbb a neurológus azt mondta,- már bánom, hogy kérdeztem tőle bármit is....-hát van aki szerencsétlen, és hogy megműtteti és akkor sem lesz jobb. Baaaakk Én a nyugati orvoslásban hittem mindig, próbáltam mást, nem jött át, nem hiszek bennük. Nem szeretem a gyógyszereket sem és már pl antibiotikum nélkül gyógyulok komoly megfázásból is akár,de...ha nem múlna bevenném, mert tudom, hogy ez bevált már többször. Az alternatív gyógymód meg nem ért semmit.
2019. ápr. 5. 22:52
 6/6 anonim ***** válasza:
Keress másik orvost.
2019. ápr. 7. 03:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!