Az antidepresszánst meddig kell szedni hamár 10 hónapja depressziós vagyok?
Csupán érdekel mert a pszichológusom egy hónap utána azt mondta, hogy hadjam abba, de egy pár nap után újra jönnek a negatív rossz indulatu gondolatok stb.
Pedig már újra normális embernek éreztem magam optimista gondolatokkal, élet kedvem is nagyon jó volt arra a két hétre. Épp hogy kezdet hatni a gyógyszer erre azt mondja, hogy hadjam abba és elköszönt.
Most mihez kezdjek mennyek vissza, de ugy szégyelem magam.
8 éve depressziós vagyok
sosem szedtem gyógyszert rá
amúgy, ha abba akarod hagyni, ne egyszerre hagyd abba, mert megvonási tünetek szétcsesznek
reszelős módszerrel, vagy 3 naponta felezéssel szoktassad le a szervezetet
Orvosi rendelvény szerint, esetleg a mellékelt tájékoztató vagy gyógyszerész szerint.
A pszichológus nem orvos, nem írhatta fel és nem is dozírozhatja.
Elnézést igazatok van pszichiáterhez jártam . Csak össze kevertem.
Szóval akkor mennyek vissza?
De ugy szégyelem magam mert amikor azt mondta, hogy neszedjem tovább a gyógyszert akkor mint ha ő is örült volna a gyógyulásomnak, de lehet csak azért mert még csak egy éve dolgozik pszichiáter ként.
Ha beszélgetsz vele erről, avval bajt nem csinálsz.
Nem kell szégyenérzetet érezned. Ő orvos, tanulta, amit csinál. Kommunikációt ugyan nem tanult és ez hátránya is sajnos az orvosoknak, de pszichológiát minimálisan igen és meg fogja érteni, hogy neked kétségeid vannak és segít rajtad (hipó eskü szerint), ha elmondja érthetőbben a dolgokat, azaz tisztázza a helyzetet.
Tévedni emberi dolog. Nincs benne mit szégyelleni. Nem lesz neki új, hogy egy-egy betege esendő. Nyugodtan kérj segítséget. Ne Te legyél az, aki nemet mond a lehetőségeidre.
Ez a fos, mikor nem mersz visszamenni.
Én kaptam gyógyszert, de éppen, hogy csak hatni kezdett és nem mertem visszamenni. Előtte meg egy haverom rángatott el.
Most vagy 6-8 év elteltével gondolkozom, hogy visszamegyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!