Szerintetek is depresszios vagyok? Doki antidepresszanst irt fol, de nem merem beszedni.
Voltal pszichiaternel, megallapitotta a depressziot, megis itt, ismeretlen (hozza nem/alig erto) emberektol kersz tanacsot. Miert? Te is tudod, hogy baj van.
A Paroxat jo, en is azt szedtem de a betegseg nem attol fog elemulni. Az csak segit egy kicsit, hogy ne legy magadalatt. Magadnak fogod megoldani a problemaidat amikor a gyogyszer segitsegevel egy kicsit derusebben latod a dolgokat.
Két és fél évig volt "szerencsém" szedni egy coaxil nevű antidepresszánst. Na de ez nem jó kedvcsináló tabletta ahogy a pszichiáterek nevezik hanem olyan hatása volt nálam hogy elölte az érzelmeimet. Nem tudtam sírni, alig álmodtam valamit, nem éreztem ha dühös voltam két és fél éven keresztül tompaságot éreztem és olyan bágyadt, kókadt érzést. Már nem szedem két hónapja és mostanság van az hogy pár naponta sírok, elérzékenyülök egy romantikus filmen, tudok mosolyogni, odabújni a másik emberhez ha rosszkedvű megvígasztalni és vele együtt érezni. Szóval ha csak nem akarsz öngyilkos lenni akkor minek szednél be ilyen vackot? Inkább xanaxot szedjél vagy rivotrilt (frontint még mindig szedem mert az jó az antidepresszáns rossz) mert az óldja a szorongásodat és megnyugtat. Attól nem érzed úgy magad mint egy érzéketlen robot! :) Hidd el nem a levegőbe beszélek azt írtam most le amit tapasztaltam, pszichiáteremnek is elmondtam a véleményemet és azt mondta én szedtem és én érzem a hatását. Tehát nekem adott igazat Ő is!
Szóval szerintem ne szedjed a Paroxatot mert az rossz. Helyette xanax vagy valamilyen gyenge szorongásoldót vegyél be hidd el az is segít!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!