Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ha egy ember esetében kialakul...

Ha egy ember esetében kialakult a függőség, akkor mennyi ideig kell tisztának maradnia hogy le tudjon szokni?

Figyelt kérdés

2019. ápr. 3. 17:48
 1/9 anonim ***** válasza:
Ez attól is függ mit használ? Általában nem a "fizikai" függőséggel van a baj, hanem hogy mentálisan nem tudja elengedni "belül" az adott "élményt" mert vágyik rá - mivel rossz élethelyzetben van, vagy mert annyira jó volt hogy képtelen elengedni azt.
2019. ápr. 3. 17:52
 2/9 A kérdező kommentje:
Valami herbált szív vagy mit
2019. ápr. 3. 17:56
 3/9 anonim ***** válasza:
83%
Háát az nem egyszerű dolog. Olyan 2 hét a fizikai része. De bármikor visszaeshet, mert ahhoz ku.... nagy akaraterő kell. Meg közben ott vannak a háttérben is általában a problémák...
2019. ápr. 3. 18:05
 4/9 A kérdező kommentje:
Akkor te is próbáltad vagy te is függő vagy?
2019. ápr. 3. 18:10
 5/9 anonim ***** válasza:

Iskolás koromban kezdtem a fűvel, mert nem jöttek össze a párkapcsolatok, és nem volt különösebb célom sem az életben. 16 év kellett mire eljutottam a heroinig. Szinte minden létező kábítószert kipróbáltam (intravénás szerhasználó vagyok). Mára egzisztenciálisan totális 0-lett az életem. Nemrég mégis lett egy párom, és egy rövid időre éreztem milyen az igazi "élet" amiről lemaradok. Csakhogy a drogfüggőségem miatt véget ért ez a kapcsolatom is. Miatta megpróbáltam volna mindent (bementem volna rehabra stb) hogy leálljak, mert azt érzetem Vele lehet "normális életem". Bármit megpróbáltam volna, de így már nem lehetett ezt megoldani, és ez a kapcsolat úgy tűnik véget ért - ezzel pedig az egyetlen reményem is szertefoszlott.. Mivel egyedül maradtam.., feladtam. Nincs erőm hogy változtassak, vagy egyáltalán normális munkám legyen mert eldrogozom a pénzt. Ha most elkezdeném rendbehozni a szétcsúszott életem, akkor is kb évekig egyedül maradnák. Ezt már nem bírtam feldolgozni! Egyedül nincs hozzá erőm! Mondhat bárki gyengének - és Igen az vagyok.. Mert így ekkora léptékben nem tudok előre tervezni. Sosem csináltam ilyet, és nincs hozzá belső erőm sem. Új kapcsolatot pedig már nem is akarok így kialakítani, mert félek mást is csak belekevernék a saját hülyeségeimbe. Tehát megoldhatatlan helyzetbe kerültem, amit magam hoztam létre. Feladtam az életem! Elfogadtam hogy ez van, és valószínűleg éveim vannak hátra.. Már nem akarom hogy bárki is megmentsen, mert aki a közelembe kerül - annak csak szenvedést okozok. Nem akarok már semmit az élettől. Csak vegetálok tovább mint egy növény az ablakban..

(Ez az én sztorim. Így is végződhet egy drogkarrier..)

2019. ápr. 3. 18:26
 6/9 A kérdező kommentje:
Ez durva azért adhatnal magadnak meg esélyt. Ezt a herbált is szívtad?
2019. ápr. 3. 18:53
 7/9 A kérdező kommentje:
Írtam privit
2019. ápr. 3. 18:56
 8/9 anonim ***** válasza:
0%

A fizika elvonás kb 2-4 hét. Ennyi idő alatt kitisztul kb mindentől , de a lelki,mentális függőség egy életen át megmarad(hat).

#5 történetét nem vonom kétségbe, de ez nem az alap.

Én nagyon sablon hogy fűvesből herkás lesz.

Én is elindultam ezen az utón, de meg lehet állni "félúton". És vissza is lehet fordulni.

2019. ápr. 3. 22:29
 9/9 anonim ***** válasza:

Utolsó, sajnos ez egy ilyen sablon sztori. Teljesen mindegy, hogy ki és mit használ a függőség az egy ilyen betegség. Mindig van lejjebb. Tapasztaltam az évek folyamán.

Kérdező én megfordítanám, le kell szokni ahhoz, hogy tiszta tudjon maradni. Teljes gyógyulàs nincs.

2019. ápr. 4. 01:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!