Mit csinálsz, ha a bőröd elképesztően rosszul néz ki a munkahelyi stressz/genetika miatt?
Mégis mit értesz azon, hogy a "bőröd elképesztően rosszul néz ki "?
Mert ha az, hogy pattanásos, akkor meg kell változtatnod az étkezési szokásaidat (sok étel okozza a pattanás kialakulását) , és kozmetikushoz kell járni rendszeresen aki kezeli a pattanásokat.
Ha heges az otthon kinyomkodott pattanások miatt, akkor bőrgyógyászhoz menni aki kiír olyan kenőcsöt ami segíthet.
Elsősorban mindenképpen bőrgyógyászhoz kell menni.
Szerintem nincs olyan ronda bőr amit nem lehet szépen kezelni
2es azt értem, hogy ha nem brokkolit/uborkát/répát eszek, hanem olyat amiben van szénhidrát,zsír is akkor 80% eséllyel lesz 2-3 fehér pattanás az arcomon másnapra, ami egy két nap alatt elmúlik, és utána piros foltot hagy, és pár hónap után már nagyon sok piros folt van a bőrömön, és megőrít pszichésen
kösz, le is lépek mielőbb
Az étkezés csak okozhat! pattanást, pont, mint a stressz, higiénia, hormongondok, betegség, genetikai hajlam.
Az öcsém vegán már páréve és a bőre olyan, mint a a békának.
Látszik, hogy sosem volt ilyen jellegű problémád.
A világ minden gyógymódját kipróbáltam már, és mindenféle orvosnál jártam.
Zsírosat, sósat nem igazán eszek, egyszerűen nem szeretem.
Kozmetikus egy rakás....
Azok semmivel se csinálnak többet, mint amit otthon az ember meg tud csinálni magának. (persze ha megveszi a drágább kozmetikumokat és hámlasztókat, esetleg vannak olyan eszközei.)
Az életemet megkeserítette az, ahogy a bőröm kinéz.
Kérdező, hány éves vagy?
Én nem gondolom, hogy a problémád el fog múlni egy munkahelyváltással, mert bár biztosan stresszes a munkahelyed, lehet nem is sejted, mi az eredeti oka a bőröd állapotának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!