Ha unom már az életemet, és időnként belövöm magam drogokkal - akkor ez elítélendő?
Már nem akarok direktben öngyilkos lenni, de tudom ha időnként intravénásan belövöldözök designer drogokat akkor talán belehalok. Ez kisebb bűn mintha öngyilkos lennék, nem?
Meg talán még boldog is lehetek pár percre, mert amúgy nem vár rám itt semmi..
Pokol nincs, mert akkor hal meg valaki, ha megtért és akkor már nem kerülhet oda.
Az, hogy ez bűn-e, arra az a válasz, hogy nem, hiszen Isten szabad akarattal ruházott fel mindenkit. De ha az is lenne, akkor is a gyilkosság és gyilkosság között nincs különbség.
Egy újabb életunt kamasz, aki tele van világfájdalommal...
Ember, hogy a p..csába fogsz te boldogulni az életben, ha belefutsz az első valódi problèmába?
"...intravénásan belövöldözök designer drogokat akkor talán belehalok. Ez kisebb bűn mintha öngyilkos lennék, nem?"
Nem! Ilyen szarok hatása alatt álló idióták vertek már szét utcán álldogáló embereket, rongáltak magántulajdont, s b...a.szták el az adóforintjainkat, amikor a rendőröket foglalkoztatták, amikor sittre kerültek, amikor az egészségügyben az orvosok idejét rabolták, akik ezek az idióták miatt közben normális emberekkel nem értek rá foglalkozni.
Ha annyira meg akarsz dögleni, van rá sok direkt mód. Nem kell magyarázni istenről meg mennyről.
De ha esetleg abbahagynád a rinyálást, elkezdenél felelősséget vállalni az életedért és inkább azon törnéd a fejed, hogy mimént lesz belőled ember, talán anyádékat is megkímélnéd a korai őszüléstől.
Ki.b..a.szott önző generációk ezek a mostaniak.
# 13
Hááát nem igazán vagyok már kamasz, mert 34 vagyok.
16 éve drogfüggő.
Próbálkoztam a leszokással, de nem megy mert nem hiszek magamban.
Egy rövid időre mégis érzetem milyen igazából "élni" és azóta ez kib....ul hiányzik..
Csakhogy ezért, innen (ebből a helyzetből) ~ kb évekig kéne "dolgoznom" magamon hogy rendbe csapjam a kis életem..
Erre nem vagyok képes! Gyenge vagyok!
Inkább különféle fehér porokat fogok belövöldözni az ereimbe hogy elfelejtsem milyen lehetne az élet, és hogy kiről maradok le..
Majd igyekszek azért minimalizálni a másokra kivetülő károkat!
34 éves vagy, de 16 éve egy drogos kis senki. Olyan szempontból nem nagy a mellényúlas, hogy tizeneves kis sutyerákként kezdted. És ugyanazt az önámító mantrát nyomod magadnak 16 ève.
Ugye, hogy valami módon a kamaszkor mégiscsak bejátszik?
"Majd igyekszek azért minimalizálni a másokra kivetülő károkat!"
Tényleg? Hogyan?
# 16
Nem kell magyarázkodnom, de igyekszek nem csinálni rossz dolgokat.
Mindenki úgy ba.... el az életét ahogy tudja. Én így tudom. Ez lesz a célom. És majd mondhatom a végén hogy volt egy "cél" amit elértem :)
"Nem kell magyarázkodnom, de igyekszek nem csinálni rossz dolgokat."
De bizony minden okod megvan magyaräzkodni, mert az én szaros adóforintjaimat is felemésztik azok a drogos kis hulladèkok, akikre áldoz az egèszségügy. Köztük rád is...
Már az eleve rossz dolog, hogy drogozol. A lóvét meg ugye más keresi meg rá. Méghogy bem csinälsz rossz dolgokat...
Zabálod a lözpénzt mert potyára tologatnak rehabra, szarsz a világra csak magaddal foglalkozol mert egy önző kis senki vagy.
"Mindenki úgy ba.... el az életét ahogy tudja."
A sajátjät. De te másét is. Ahhoz pedig nincs jogod!
"Én így tudom. Ez lesz a célom. És majd mondhatom a végén hogy volt egy "cél" amit elértem :)"
Mondd csak, milyen èrzés egy gyáva ès hazug kis senkinek lenni?
Sikerült elfogadni önmagam, és a jelenlegi helyzetem.
Nincs több kérdés.
Ku.... jó érzés :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!