Szerintetek az öngyilkosság mennyire töri meg a családot?
Úgy gondolom, hogy tönkre tennéd a családodat, ha az öngyilkosságot választanád... a szüleid, ha még együtt vannak valószínű, hogy kimondva, vagy kimondatlanul is magukat hibáztatnák és egymást ez váláshoz vezetne... Sok család sínyli meg, ha elvesztik a gyermeküket...akár milyen módon is.. De te dönthetsz... Remélem jól...
Azt írtad, hogy van testvéred... te mit szólnál, ha ő tenné meg azt amire te gondolsz? Szeretnél a temetésére menni... utána a sírjához... mert nem tudtál neki segíteni..? Nem hiszem..
Fiatal vagy nagyon!!!
Kérjél segítséget!!!
Nem akarlak elkeseríteni, de ha meghalsz sajnos attól másnap is fel fog jönni a nap és ki fognak nyílni a viragok. Csak te már nem fogkd látni. Hogy a családod mit fog érezni az egyedi. Attól függ milyen a viszonyotok. A többség nyilván szomorú lesz aztán élí tovább az életét. Mit tehetne mást....
Én pl.haldokoltam pár éve, egy baleset miatt. Azt hittem az egész családom megrendül majd.Le sem szartak. Elég meglepő volt. Senki nem ijedt meg. Az apám még magát sajnálta milyen selejtes gyereke van/lett. Azóta meg is szakadt vele a kapcsolatom végleg.
Szóval az én tapasztalatom, hogy messze nem érdekeljük annyira a környezetünket mint gondoljuk. Múlandóak vagyok. Meghalunk és pár év múlva a kutya sem fog emlékezni ránk.
Azért úgy gondolom még nagyon fiatal vagy ahhoz, hogy semmi örömöt ne lelj az életben. Simán megpróbálhatnád a külföldi munkát. Mit veszíthetsz? Utazz el valami szép helyre. Adj esélyt a dolognak. Próbálj ki új dolgokat. Öngyilkos még utána is ráérsz lenni. Nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!