Marihuána függő vagyok egy éve. Szeretnék leszokni. Hogyan csillapítsam az idegességet?
Nagyon szégyellem magam.
Egy Iskolás,és egy óvodás gyerekem van.
Folyamatosan feszült,és erősen lehangolt vagyok.Romlott a memoriám,semminek nem tudok örűlni.
Sokszor határoztam el magam hogy befejezem.De nem volt türelmem a gyerekeimhez,ezért inkább szívtam,hogy ne itthon rossz a hangulat.
De hiszen a fű ártalmatlan... meg nem okoz függőséget... legalábbis minden libsi füves bunkó ezt hangoztatja...
Egyébként pszichiáter szakorvos segítsége kell.
Kedves első, miért ajánlasz egy anyának/apának gyógyszeres kezelést egy természetes növény helyett?
A fű igenis okoz függőséget, de a cigi, alkohol, cukor esetében ez nem áll fenn? Szerintem igen. Legalább ez nem b*ssza el a tüdődet, nem leszel tőle agresszív vagy kövér.
A dohány is egy természetes növény, a pálinka növényi párlat stb. Attól, hogy valami növény, még lehet sz.r.
A fű egyébként éppen úgy telegányolja a tüdőt kátránnyal, mint a sima dohány, csak ritkábban szívják a füvesek. A fű pedig érzelmi elsivárosodást, örömtelenséget, szellemi elbutulást, pszichózist, skizofréniát tud okozni. Ennyit arról mennyire ártalmatlan.
Igen, a heroin és a kokain is növényből készül. Ilyen szempontból nézve igazad lehet, de még mindig egészségesebb egy tiszta, dohány nélküli joint, mint az általad említettek. Haladjunk a korral és nézzünk szét más országok táján is. Nem véletlenül szívhatok én is legálisan kendert. És azt is vedd figyelembe, hogy nem csak egy módja létezik a kender fogyasztásának, egy jó ganja tea vagy kannabisz vajjal készült finomságoknál nincs is jobb.
Alacsony THC-val és magas CBD-vel rendelkező kender termesztését, birtoklását és felhasználását én teljes mértékben legalizálnám, eltekintve a mennyiségtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!