Van itt olyan, aki már felgyógyult pszichózisból // pszichotikus állapotból?
Érdekelne, mert én már 7 éve szenvedek pszichiátriai betegségtől, kezelnek is, és kíváncsi vagyok, hogy egyáltalán lehetséges-e teljesen meggyógyulni ebből az állapotból?
Én jelenleg el sem tudom képzelni magamat, hogy meggyógyuljak vagy bármiféle gyógyszer nélkül létezzek!!
Köszönöm
Nekem ami bevált: (csökkentett dózisú) gyógyszerelés, sport, sport, sport, amikor többet tettem magamért: rend, tiszta ruhák/környezet, egészségesebb ételek, kevesebbszer jártam pszichológushoz/pszichiáterhez, többet voltam állatokkal (a kutyám+lovaglás), kerültem azokat az embereket, akik ingereltek és dolgoztam a kapcsolatomon azokkal, akikkel együtt tudtam működni
Könyveket olvastam
A te esetedbe így látatlanba ezt elég nehéz megmondani
Ha elmennél dokihoz, valószínűleg felírna neked egy nyugtatót+antidepit is lehet.....
Ez nekem is ilyen volt. Éveken át szedtem a különböző gyógyszereket, sikertelenül
Azután pedig bementem a kórházba, hogy végre találják el a számomra megfelelő gyógyszert
Mostmár tünetmentes vagyok a lehető legkevesebb mellékhatással
De a “betegségem” okát még mindig nem tudom, mert a családból senkinek sincs még csak hajlama se rá
Én arra gyanakszom, hogy ez valami emésztő rendszerbeli dolog lesz.....
Én igazából már beletörődtem, hogy (valószînű) életem végéig gyógyszert kell szednem és nem is ezzel van a bajom
A baj nálam ott kezdődik, hogy utálok orvosokhoz és pszichológusokhoz járni. Na ha valami, akkor nekem a pszichológuslátogatás biztos NEM segített semmit, sőt csak rosszabb lett.
Ezért is már csak a kezelőorvosomhoz járok és vele is úgy beszéltük meg, hogy csak havi 1X, gyógyszert felírni találkozunk egy 5 percre, mert tudja hogy az igazi traumáim magukból a pszichológis-pszichiáter látogatásokból eredtek idáig
Szomorú, de ez van !!
Esetleg más pszihózisos sorstárs tapasztalataira is kíváncsi lennék:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!