4 hónapja fennálló pszichotikus tünetek ( vizuális illetve akusztikus hallucinációk, téveszmék, derealizáció, , deperszonalizáció, koncentrációs hanyatlás, hangulatingadozás) lehetnek a skizofrénia előjelei, úgy, hogy korábban többször volt pszichotikus időszaka de csak pár napig vagy hétig tartott?!
Igen, ezek a tünetek eléggé klasszikusak sajnos. Orvos, S.O.S.-ben!
2018. nov. 25. 18:17
2/9 anonim válasza:
Ki, főleg, hogy visszatérő már.
2018. nov. 25. 18:43
3/9 anonim válasza:
Igen kialakulhat. Orvoshoz kell menni és megelőzni.
2018. nov. 25. 19:28
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2018. nov. 27. 08:46
5/9 A kérdező kommentje:
Azóta jelenleg is fenn áll a pszichotikus állapot (pszichózis) az orvosok szerint. Remélem nem vagyok skizofrén...most már kb 7-8 hónapja tart.
2019. jan. 21. 10:08
6/9 anonim válasza:
Ajánlom:szervezett zaklatás célszemélyek, érintettek Facebook csoport
Akkor is érdemes idelátogatni, ha semmi köze ehhez az állapothoz. Hasznos információkhoz juthat.
A csoport neve megtévesztő lehet. Angolul Gang Stalking.
2019. febr. 24. 00:12
7/9 anonim válasza:
...
Ez elég kamuszagú...😉😙
Akinek halucinációi vannak valósnak gondolja azokat.A másik dolog...A téveszmék azért téveszmék mert te csak abban hiszel.Nem tudnak megingatni a meggyőződésedből.
Hidd el!
Tapasztalat! (Én magam voltam ebben érintett.)
2019. ápr. 24. 23:59
8/9 anonim válasza:
Ha min. 6 hónapig fennállnak a tünetek, akkor az már kimeríti a skizofrénia kritériumait. Tehát ebből nemhogy kialakul(hat), hanem már skizofrénia. Az egy másik dolog, hogy aki téveszméket él át, az nem gondolja téveszmének, amit gondol. A hallucinációknál még elképzelhető, hogy tudja, hogy nem valósak amiket lát/hall/érez.
2020. máj. 24. 09:22
9/9 anonim válasza:
Szia! Voltál orvosnál? Kiderült, mi a baj? Jobban vagy?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!