Róbert dávid kérdése:
Ha nekem élethosszig kell szednem gyógyszereket (antipszchiotikumot, Antidepit) a paranoid skizofréniámra, lesz valami szervi bajom? Mennyire károsak?
Figyelt kérdés
2019. márc. 16. 17:46
1/7 anonim válasza:
Ezek a gyógyszerek mind a központi idegrendszerre hatnak, tehát le fog építeni egy idő után. Ha lehet mellőzd a gyógyszert és mond az orvosnak hogy ezeket ő szedje be. A gyógyszeren kívül vannak más terápiák is.
2/7 anonim válasza:
Az orvosra hallgass, ne a laikusra. Ha baj van, csak ő fog segíteni. Ide hiába írsz, hogy hülyeséget tanácsolt valaki, legyenszives kijavítani.
3/7 A kérdező kommentje:
Hát pszichiotikus betegedést,nem lehet gyógyszer nélkül kezelni,szednem kell biztosan jó sokáig , csak arra voltam kiváncsi a vesére,májra egyéb szervekre mennyire káros 28/F
2019. márc. 16. 17:57
4/7 anonim válasza:
Nem vészes. Inkább hízást szoktak okozni hosszú távon, de ha nagyon önmegtartóztató tudsz lenni, akkor nem. Meg hosszú távon ronthatják a memóriát, de azt se brutál mértékben kell gondolni.
5/7 anonim válasza:
Mindenki tudja, hogy ártalmasak ezek a gyógyszerek. Viszont nagyon fontos, hogy legalább az ember agyát úgy ahogy működésben tartják, és így el tudja magát látni.
6/7 anonim válasza:
Azért nem tudom, mi ártalmasabb, egy kis memóriazavar, nagyobb májértékek, amiket kordában lehet tartani, vagy hogy naponta alakokat látsz, és meg vagy róla győződve hogy meg akarnak ölni?
7/7 anonim válasza:
Én alapvetően gyógyszerellenes vagyok, még egy náthára sem veszek be semmit. És lenne egy kérdésem: ha beveszed ezeket a gyógyszereket, megszűnnek a hangok (voice to skull)? Eltűnnek a látomások?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!