Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért érzem, hogy nem vagyok...

Miért érzem, hogy nem vagyok a megszokott kerekvágásomban? N27

Figyelt kérdés
Február ota érzem,hogy a hangulatom egész más mint régen.Alacsonyan van és másképpen látom a dolgokat.Amugy diagnosztizált borderline vagyok,szedtem sokféle hangulatjavitot is.Tulsulyos vagyok állanodan,lefogyok idonkent de gyorsan visszahizom...Vagy azert ertem ezt mert oktober ota hiztam 9 kilot?Kérem valaki segitsen,vagy adjon tanácsot.Pszihiáterem csak gyogyszert adna nem tudom jo otlet e lenne..Volt már valakinek hasanlo erzese?

2019. márc. 6. 22:11
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem rendszeresen vannak hangulatingadozásaim. De akár egy napon belül is, egy borzasztó napom könnyű feldobni, de ugyan ilyen könnyű elrontani is. Történt valami ami miatt így érzel?
2019. márc. 6. 22:38
 2/2 róbert dávid ***** válasza:
Nem nagyon tudok segiteni,én skizofrén vagyok én 11 szedek gyógyszert rá
2019. márc. 8. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!