Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Háziorvos írhat fel Rivotrilt...

Háziorvos írhat fel Rivotrilt a megszokott ~60 ft-os áron?

Figyelt kérdés
A pszichiáterem szabadságon van. Korábban szedtem Rivotrilt, tehát kipróbáltam, ismerem - ezért inkább ezt szedném mint Xanaxot vagy más háziorvos által felírt gyógyszert.
2012. júl. 13. 18:28
 1/9 anonim ***** válasza:
szerintem nem. a pszichiaterednek van helyettese azzal iratsd fel ,de a rivotril nem jatekszer nem lehet csak ugy abba hagyni es ujra szedni.
2012. júl. 13. 18:43
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszi, tudom, hogy fokozatosan kell beállítani, illetve leállni vele.
2012. júl. 13. 18:46
 3/9 anonim ***** válasza:

Csak a pszichiáter írhatja fel a szokott áron, a háziorvos csak teljes áron tudja felírni.

De ha az orvosod szabadságon van, akkor van helyette más, ő is fel fogja neked írni.

L/25

2012. júl. 14. 01:35
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszi szépen.
2012. júl. 14. 09:37
 5/9 anonim ***** válasza:
A háziorvos xanaxot sem írhat fel, szakorvosi áron. Ha a pszichiáterednél be van jegyezve, hogy rivotrilt szedsz, akkor bármelyik, ugyanott rendelő pszichiáter felírja neked.
2012. júl. 14. 21:03
 6/9 A kérdező kommentje:
De utoljára ősszel szedtem Rivotrilt. És nem beszéltem meg az orvosommal, hogy megint szednék, szóval ez megnehezíti.
2012. júl. 14. 21:31
 7/9 anonim ***** válasza:

én nem akarok ítélkezni feletted,mert nem tudom miért szeded a gyógyszert...DE

biztos nagy szükséged van arra a gyógyszerre?Mert ahogy már előttem is mondták az nem játék!

szerintem érdemes lenne valami alternatív és egészséges megoldást keresni!(ha kerestél és nem találtál akkor sajnálom)

egyébként háziorvos nem fogja felírni szerintem!ez ahhoz túl nagy kárt tehet,hogy csak úgy dobálózzanak a recepttel

2012. júl. 31. 22:43
 8/9 A kérdező kommentje:
Korábban írt fel Xanaxot, azt próbáltam először, de nem jött be. Aztán mentem pszichiáterhez, aki Rivotrilt írt. És igen, biztos, hogy rövid távon szükségem lenne rá. Egészségesen táplálkozom, mozgok, ritkán iszom, nem cigizem - de rosszul alszom. Újabban nemcsak elaludni tudok nehezen (min. 1 óra kell lefekvés után), hanem hajnali fél 4 körül felébredek és alig tudok visszaaludni... Nem tudom, miért van ez... Alszom minden nap 7-8 órát, csak annyira keservesen...
2012. aug. 1. 10:25
 9/9 anonim ***** válasza:
A rivotril nem altató. Mellesleg nem tudom miért, de egyetlen orvos sem szívesen ír fel altatót a betegének. Nekem hosszú kérincsélés után, 6 éve felírt a házi dokim Stilnoxot. 20 db van egy dobozban, jól felezhető is. De igaza lett a dokinak, valóban rendbe jött az alvásom, így 6 év után a fele stilnox még megvan. Azt javasolnám, fáraszd ki magad. Annál jobb nincs.
2012. aug. 1. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!