Az altatók akkor is működnek, ha nem a megszokott alvási időben veszik be azokat?
Figyelt kérdés
2019. jan. 20. 22:07
1/6 A kérdező kommentje:
Pl. este 9-kor veszi be az altatót az egyén, de mondjuk csak 11-kor jár általában aludni.
2019. jan. 20. 22:08
2/6 anonim válasza:
Az altatókat azért szedik mert nélküle nem tudnak normális időben aludni
3/6 anonim válasza:
Igen. Én egyszer kíváncsiságból 1 órával a reggel ébredés után vettem be, és úgy elaludtam, mint a pinty.
4/6 anonim válasza:
Mivel a válaszom le lett pontozva,máshogy fogalmazok. Igen, a gyógyszer hatékonysága napszaktól független.
5/6 anonim válasza:
Igen, akkor is működik. Én műtétkor kaptam, este is be kellett venni egyet, aztán reggel is adtak, műtét előtt. Gondoltam, amíg sorra kerülök, addig olvasgatok, de úgy kiütött az altató, hogy úgy ébresztettek fel, hogy menni kell a műtőbe. :)
6/6 anonim válasza:
Az nem altató volt hanem szorongáscsökkentő. Aki nem szedi annak álmosságot okozhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!