Drogok nélkül lehetek még boldog?
# 20
Vagyunk itt ebben a testben, és nagyon leegyszerűsítve a dopamin felszabadul az agyban amikor boldogságot érzünk. Na most amikor kokaint lő be az ember, ezzel olyan boldogságot tapasztal a használó amit most el sem tudunk képzelni. Én is használtam, ezért jól tudom de most én sem tudom elképzelni. Azt viszont ki tudom jelenteni k.... nagy boldogság flessss. Pedig én kipróbáltam mindent. Még a hernyó sem keményebb. A kóla amúgy is kb 1 órás hatású. Intravénásan ugye ez lerövidül, mert azonnal az agyba jut ahogy 3-at dobban a szív, és valóban 10-15p az az állapot amikor kb felállni sem tudsz a boldogságtól, meg attól hogy alig kapsz levegőt.
Na most szerinted aki ilyen érzést tapasztalt már, és sikerül távol tartania magától a világ "legnagyobb" boldogságát - az füvezzen be meg ilyenek?
Bocsáss meg de semmi értelme ami írsz.
Semmi nem érhet ennek a szintnek a nyomába értétek már meg. Ez nem olyan hogy hétvégén beszívunk a haverokkal. Aki ezt érzete az már nem tud visszarendeződni, mert bármit csinál addig nem lesz elégedett amíg ide el nem jut. Ezér nem kell ezekkel szórakozni, és a legjobb ha teljesen távol tartja magától. Mert már úgyis minden kevés lenne.. Attól ha kicsit valami xy szerrel kimozdítja a tudatát, csak még erősebb lesz a sóvárgás is.. Viszont ha az embernek sikerül távolságot tartania, akkor nem tudja elkapni az örvény.
Valóban lehetett volna a szerek kultúrájára adni, és a megfelelő módon használni, de ez egy ilyen végletes helyzetben már tökmind 1
Amúgy meg lehet minőségi kólát kapni, csak kib.... drága. Az hogy neked nem volt még hozzá szerencséd, mert nem olyan körökben mozogsz az nem azt jelenti hogy nincs. Van, és nem krétapor.., én is találkoztam már vele, és csak mennek ki a 100 e-rek egy éjszakai buli alatt (egyedül is). Szóval nem hinném hogy a kedves kérdező krétaport lövöldözött volna :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!