Milyen a visszaesés? (drog)
6 hónap tisztaság után hogyan reagál a szervezet az újbóli szerfogyasztásra? (intravénás stimuláns használat)
Azt hallottam, hogy a használat már nem lesz olyan jó mint amilyen volt. Ez tényleg így van?
A szervezet ugyanúgy reagál, de a tudatod nem biztos.
Lehet hogy nehéz lesz szembenézned vele hogy sikerült tiszta maradnod - aztán hirtelen mégis visszaestél. Ezen nehéz lehet túllépni, és lehet nem olyan lesz mint várod. Ha pedig növelgeted a dózist fennáll a túladagolás veszélye is.
Ez hatványozottan előfordulhat az intravénás fogyasztás esetében!
Most az ilyen élmények mint a kóla belövése - mindenképp ki fog ütni, és az adott pillanatban nem tudsz azon gondolkodni h ~ ez most nem olyan jó. Viszont mikor kezdesz kitisztulni, már lehet sokkal rosszabb lesz.., mert kb elvesztetted az "ártatlanságodat,,
Az a lényeg hogy belül hogy tudod ezt magadban lerendezni.
Viszont ennyi idő után van hogy valóban más jellegű élményt tapasztalhat a használó, mert az emlékek már lehet hogy nem pontosak ezzel kapcsolatban.
Minden esetre ha sikerült a fél év, akkor annak örülni kell inkább - és próbálni nem visszaesni ;)
Azonban az igazi boldogságot nem lehet kis műanyagzacskókban megvásárolni. Eddigi életem legboldogabb percében nem voltam beállva ilyen vackoktól. Azt az érzést pedig nem cserélném le semmire sem!
Habár talán az is csak egy álom volt.. De ha az is volt - mégis inkább azt álmodnám újra..
De maradjunk inkább csak a pillanatban.. Túl sok gondolat ez mára :)
Sajnálom amúgy kicsit eltértem a kérdéstől.
Elragadtak a gondolatok...
Kedves Kérdező - Kérlek bocsáss meg!
Amúgy azt ugye tudod hogy nincs olyan hogy - még egyszer utoljára?
"Ha én bármit átélhetnék az életemből - akkor valami mást választanák.."
A baj ezzel csak az, hogy ezt át lehet élni újra, a bármit meg nem...
# 8
Az nem "bármi".
Az egy érzés hogy valakinek fontos vagy.
Az hogy azt érzed hogy fontos vagy a világban.
Az hogy valakinek tudsz adni magadból valamit, és mindketten jól érzitek egymást.
Az hogy van értelme az életnek...
Hogy nem vagyok egyedül.
Ez az az érzés!
Ez valóban mindennél nehezebb elérni. Sőt talán lehetetlen.
De ez nem üresség - hanem tiszta boldogság.., ami valahogyan visszatérhet hozzánk.
Nem tudom hogy működik - de van.
Ez számomra a legnagyszerűbb ami itt megtörténhet ebben az életben.
De én csak feltételeztem.. Hogy mi lenne ha átélhetném az eddigi életem mondjuk egy napját.
Ezek szerint ~ mivel már valaha átéltem.., ez létrejöhet ebben a világban! Csak ezért nem gyűlöltem még meg ezt az egész életet - mivel tudom hogy ilyet is tud.
Csakhogy itt mindig valamit tenni kell. Harcolni. Úgy hogy nincs semmi garancia arra hogy aztán jó lesz..
Ezért pedig biztosan nagyon sokat kéne tenni...
Valóban egyszerűbb pénzt szerezni - aztán belőni magunkat.
Egyetértek.
De én nem szórakozásból teszem ezt, hanem azért mert ilyen feltételek vannak itt.
Nem fogok évekig próbálkozni hátha jobb lesz! Akkor, ilyen áron inkább nem kell.
Mivel nem tudok visszamenni az időben - elismerem nekem is az az 1. számú boldogság ha belövöm magam kokainnal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!