Kezdem feladni mit tegyek?
hadd ott a sulit és kezdj el valamit ami érdekel és azt fejleszd majd idovel hogyha jo vagy benne , pénzt is tudsz keresni vele.
Az iskola csak elvesztegetett ido és penz.
Mi az ami érdekel és bele tudnál fogni a gyakorlásába , fejlesztésébe?
Én nem igazán értek egyet az előttem szólóval. De nem vagyunk egyformák, és legalább meg próbál ő is segíteni.
Tudom, hogy sokszor a sport a válasz... De sok dologban segítene... megerősödnél fizikailag é lelkileg egyaránt, ez önbizalmat adna neked, és ha olyan sportot választasz, amit többen végeznek, akkor akár jó barátokra is lelhetsz. Én is jártam hasonlóhelyzetben mint te... és hidd el nekem, hogy az idő is valóban sok minden változtat. Így utólag, nagyon örülök, hogy nem csináltam butaságot... Remélem te sem teszed.
Ahogy írtad is a szüleidet életük végéig lelki nyomorba sőt nagy valószínűséggel válásba taszítanád.
Tudom, hogy boldog leszel, csak adj magadnak időt.
És ha jó fejek a szüleid, szerintem biztos segítenek, egy másik orvost találni. Esetleg egy lélekgyógyászt. Róluk már sok jót hallottam.
Sok erőt és kitartást kívánok neked az élethez!!!
Legyen Boldog és Hosszú.
Türelem!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!