Gyorsan elfelejtek dolgokat?
Nálam az a helyzet, hogy pl. elhatározom hogy melyik filmet fogom megnézni, kimegyek vacsit csinálni és mire visszajövök elfelejtem, hogy melyiket akartam megnézni :D
Vagy eszembe jut egy zene dallama, 2 perc múlva megpróbálom felidézni, és nem megy...:D
Persze rengeteg olyan dologra emlékszem ami több éve történt, inkább ezeket a mindennapi dolgokat felejtem el...
Pl. anyám mondja reggel, hogy mikor hazaérek porszívózzak fel, de eszembe se jut mikor hazaérek... ezért írok mostanában cetlit, bár valamikor még azt is elfelejtem, hogy cetlit akartam írni, hogy ne felejtsem el, amit akartam csinálni :D:D
Mostanában rengeteget Honfoglalózom, ott egyáltalán nincs ez. Elég 2x-3x látnom egy kérdést, utána megjegyzem a választ szinte pontosan, és emlékszem is rá, akár hónapokkal később is... Fura!:D
Arra emlékszem, hogy 10 éve elestem bicajjal a parkban, de arra nem, hogy előző szombaton mit ettem ebédre... szóval ha valaki tud vmi megoldást erre, az jó lenne, mert sajnos egyre idegesítőbb számomra, hogy sok mindent elfelejtek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!