Ez lehet alvásparalízis?
Figyelt kérdés
Régebben volt az h éjjel arra ébredek h állok és nem bírok mozdulni és olyan sötét van h semmit nem látok és olyan mintha valaki engem figyelne a sötétből és annyira féltem és olyan valóságos volt,teljesen tudatomnál voltam.És még az h minden éjjel kiabálok és van h segítséget kérek,volt olyan h ültem az ágyon és remegtem és azt mondogattam hogy nagyon félek.Ezek mitől vannak?2010. júl. 1. 14:50
1/4 anonim válasza:
Lehetséges, bár nekem máshogy jelentkezik, bár már jó rég volt utoljára. Nálam minden esetben az történt, hogy lefeküdtem, aztán egyszer csak úgy éreztem, hogy megbénultam, remegek, és bárhogy erőlködök nem tudok mozdulni. Tudom hogy álom, próbálom felnyitni a szemem de nem megy. Teljes sötétbe is látom a környezetem, csak némileg megváltozva, volt hogy sikerült nagy nehezen megmozdulni, mintha lebegtem volna, aztán ilyenkor felébredek, fekszem úgy, ahogy előtte. A legdurvább az egészbe, hogy utána a pulzusom nem szokott megemelkedni, pedig közben igencsak úgy érzem, hogy kalimpál a szívem.
2/4 anonim válasza:
nekem dettó, mint az első válaszolónál, csak én levegőt sem kapok..
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
2010. júl. 2. 20:05
4/4 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen. :S
Bevallom, én nagyon félek, hogy újra előjön... Nagyon rémisztő :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!