Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ezt most bebeszélem magamnak?

Ezt most bebeszélem magamnak?

Figyelt kérdés
Ma gondolkoztam és eszembe jutott egy régi dolog,amin akkor érdekesmódon nem akadtam ki csak valami motoszkált a fejemben,erre ma ugye eszembe jutott. De van olyan h egy olyan dolgot hitetek el majdnem hogy teljesen magammal ami nem igaz,tehát semmi köze a valósághoz csak valahogy az agyam összerakja akar emlékek alapján? Meg ha olyan durva lett volna akkor már akkor kiakadtam volna nem? Létezik olyan h be beszelunk magunknak egy dolgot? Én most azt beszéltem be hogy regebben hallottam 2 osztalytarsamaf beszelgetni és arról beszelgettek h ki kit húzott karácsonyi huzasnal,és a fiu aki engem húzott így mindja h “nem tudom mit mondjak rola” és itt jon a halvány kérdéses resz “szeret enni”*es nevettek. Azt hozza kell tennem h néha görcsösen fulelek h mikor beszélnek/hetnek rolam. Ja és a fiu soha nem koverezett le,jóban vagyunk haveri viszonyban sőt meg mondta is h ilyen kis gyenge lanyka vagyok nem vagyok olyan erős mint egy fiu. Most akkor ez mi?
2019. febr. 11. 21:01
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
De most nem tudom h ezek a dolgok alapján igaz vagy sem? Kerlek amiket leírtam olvasd el,és h neked mi a véleményed? Kerlek
2019. febr. 12. 17:40
 12/28 anonim ***** válasza:

Úgy látom aranyos lelked van ha erre ráfeszültél.Nekem az a véleményem hogy ők mind ilyen szemetek, ilyeneket mondanak ráadásul előtted, ez undorító, ne foglalkozz velük. Nekem az a véleményem hogy férgekkel nem kell foglalkozni, mert amit leírtál az alapján szemétládák, bár ezen nem csodálkozok a korunkbeliek mind ilyenek.

Is itt az egyik ok amiért 18 évesen full egyedül vagyok én is. Az pedig normális hogy nem vagy olyan erős mint egy fiú, hiába sértegetnek ilyenekkel, nem is kell olyan erősnek lenned. A lányok a "gyengébb" nem, ez normális :) (nem sértésnek szántam) Egyéb kérdésed van? Szivesen beszélek még veled ha szükséged van rá :)

2019. febr. 12. 18:02
 13/28 A kérdező kommentje:
Koszonom ez jól esik de úgy ertem h a szövegből mi a véleményed az egészről? Ga tényleg mondta volna akkor akkor miert nem akadtam ki? Meg azóta miert nem utalt ra? Nem is foglalkozik velem...Lehet bekepzelem?
2019. febr. 12. 18:12
 14/28 anonim ***** válasza:
Azért nem akadtál ki, mert okos lány vagy és nem foglalkozál vele, nem vetted annyira a lelkedre. Addig a jó. Nem hinném hogy beképzelted, lehet azért nem mondja mert rájött hogy gyökér volt, vagy csak szimplán mivel okos vagy és nem foglalkoztál vele ezért rájött hogy nem tud idegesíteni, bántani vele.
2019. febr. 12. 18:23
 15/28 A kérdező kommentje:
De úgy volt h padban ültünk és mögöttunk ültek en meg nem emlekszem tisztán h ez megtörtént e vagy sem,mert van egy ugyanilyen emlékem amikor ugyanúgy füleltem csak más temaban. És ilyen homályos holott minden ilyenre nyíl egyenesen emlekszem de erre nem. Meg én ebből a szempontból nem vagyok olyan “okos” mert bármi ilyen történik én egybol kiakadok rajta és ezen ragodok...de most nem volt ez amikor ugye megkaptam az ajit tőle ...hanem mintha utólag tettem volna hozzá...Meg miert koverezne le ha eddig se előtte se utána nem utal? Meg nem is beszél rólam/se hozzam? És meg csak felém se neztek?
2019. febr. 12. 18:43
 16/28 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom.. Lehet sok bántást kapsz, és összekeverted valakivel. De lehet hogy megtörtént és annyira kiakadtál hogy azért zavaros. Minden esetre én féltem a hozzád hasonlókat akik ilyen emberek között vannak.. :(
2019. febr. 12. 19:38
 17/28 A kérdező kommentje:
De épp ezaz h nem kapok senki mástól bantast😂😂
2019. febr. 12. 19:40
 18/28 anonim ***** válasza:
Szerintem akkor se foglalkozz azzal aki bánt. Nem kell magadra venni, nem jöhetsz olyan lelki állapotba ahol én vagyok :P Szóval hajrá, foglalkozz azokkal akik megérdemelnek, akik pedig genyák azok menjenek haza anyuval ugy beszélni ;)
2019. febr. 12. 19:43
 19/28 A kérdező kommentje:
En ezt mind ertem koszonom nagyon cuki vagy h ilyen értelmesen válaszolsz csak akkor most ezek alapján mondhatott bármit is rám? Ha amugy alapbol senki se csufol ezzel és o se se előtte se utána nem is volt rólam szó meg ilyenek. Vagy megint csak beképzelem mert félek tőle?
2019. febr. 12. 20:53
 20/28 anonim ***** válasza:
Ezt én se tudhatom :) Ha nem vagytok kifejezetten jóba, akkor talán, meg ha azokkal barátkozik akik már mondtak rád ilyeneket, akkor lehet hogy igaz. :(
2019. febr. 12. 20:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!