A (szexuál) pszichológusok tényleg tudnak segíteni?
Szóval 24 éves férfi vagyok, és pszichés eredetű potenciazavaraim vannak. Sajnos gyógyszert kell szednem a szexhez. A háziorvosom ajánlott egy pszichológust, aki szerinte segíteni tud, és mindenki elégedett vele. Csakhogy...
50 perc 8000 Ft. NYOLCEZER! Miért kerül ennyi pénzbe egy beszélgetés? Persze, ha tudnám előre, hogy mondjuk 5-6 alkalom után helyrejövök, akkor nem haboznék, és biztos, hogy ráfordítanám ezt az összeget a gyógyulásomra. Csakhogy ilyen magas óradíjnál attól félek, hogy csak közhelyeket fogok kapni, semmi valódi segítséget, és arra fog rámenni az illető, hogy direkt minél több alkalmat menjek. Nagyon tanácstalan vagyok, mert nagyon szeretném rendberakni magam pszichésen, de nem akarom baleknak is érezni magam.
Van valakinek tapasztalata ilyen téren? Van akinek segített?
Az életben sajnos sokmindenre nincs garancia, hogy sikerül. :-(
Egyébként teljesen megértelek.
Kis élménybeszámoló:
Tegnap voltam az első alkalmon. Gyakorlatilag jórészt csak én beszéltem, részletesen, púder nélkül lényegretörően előadtam a problémámat és a lelki terheimet. Csak néha kérdezett közbe egy-két részletre. Abból kiindulva, hogy elég rossz érzés volt ezekről beszélni, van bőven mit helyrehozni az agyamban.
Az ülés végén azt mondta, hogy van erre megoldás, főleg mivel nincs szervi bajom, és volt olyan az utóbbi időben, hogy gyógyszer nélkül is ment egy aktus (az elején szorongva és bizonyos mértékű szorongás végig volt bennem, de ment - az más kérdés, hogy az oda vezető út nem éppen átlagos volt).
Terápiát ajánlott heti 1 alkalommal. Jövőhéten tartunk még egy pontosabb feltérképezést, hogy pontosan meg tudjuk határozni, milyen "alcélok" szükségesek, hogy végleg elmúljon a problémám.
Hát kíváncsian várom a következő alkalmat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!