Nem bírok iskolába menni mit tegyek? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Teljessen depresszióba estem, szorongok és félek az iskolától,barátaim nincsenek. 12.es vagyok tehát nagy butaság lenne ott hagyni de megtenném csak a családomat nagyon megviselné, nagyon elszomorodnának emiatt. A héten nem is voltam iskolába anyukám kért is igazolást az orvostól,nagyon megértő volt. De holnap már mennem kell de nem megy ma 5ször jött rám a sírás. Mit tegyek? ha nem megyek nagyon megbántom a szeretteimet de miattuk megtenném viszont én teljessen kikészülök 😢2019. febr. 6. 21:02
2/9 anonim válasza:
Pszichológus! Azonnal. Nem szégyen, szükséged van arra, hogy feloldódjon a szorongás. Mostmár tényleg nem hagyhatod ott, ezt már fél lábbal is kibírod. Hiszen májusban vége.
3/9 anonim válasza:
Szia! Pontosan mi /ki miatt van a szorongás és félelem?
4/9 A kérdező kommentje:
Az osztályfőnök teljessen rámszállt és mindenért beszól és kiabál tuti hogy be fog szólni azért is hogy miert nem voltam a héten és az osztálytársaim is egyre ellenségesebbek velem(mondjuk erről én tehetek mert bármikor mennek valahova bulizni én mindig kihúzom magam). Folyamatossan avval piszkálnak hogy kiabálni fog velem az ofő. Meg magányosnak érzem magam, sokszor érzem hogy engem senki se szeret
2019. febr. 6. 21:11
5/9 anonim válasza:
De miért kiabál veled? Gondolom nem csinálsz semmit csak csendben ülsz. Akkor viszont nem értem a tanár kiabálását.
6/9 A kérdező kommentje:
Olyanokért kiabál,hogy nem megyek osztálykirándulásra vagy hogy nem táncoltam a szallagavatón egyszóval azert mert mindenből ki akarok maradni de ha egyszerűen nem érzem jól magam egy kiránduláson akkor mit tegyek?
2019. febr. 6. 22:15
7/9 anonim válasza:
Nem kell holnap se menned, ha ilyen rossz állapotba kerülsz tőle. Menj inkább el újra a megértő orvosodhoz, kérj tőle esetleg beutalót egy pszichológushoz. Ha szerencséd van, és jó orvosok, akár kihúzhatod érettségi szünetig igazolásokkal...
Az érettségidet meg ne hagyd, hogy elvegyék ezzel tőled. Megdolgoztál érte. És elég fontos, hogy legyen.
8/9 anonim válasza:
Ismerős... velem is mindenért ordibálnak a tanárok, az osztály társaim nyomorékok (hála istennek vannak suli utáni haverjaim) kirándulásra én se megyek el természetesen ez is probléma😀 szalagtűzőre hála istennek le betegedtem úgyhogy nem kellett elmennem. Egy hét után holnap megyek először suliba de rohadtul nincs kedvem... amúgy tedd azt amit én. Szarj le mindenkit, minden programot ami nem érdekel, nem kötelezhetnek semmire. Én így nagyjából túl éltem ezt a 3 évet. Annyi hogy a jegyeimre azért oda figyeltem.
9/9 anonim válasza:
Most találtam rá a kérdésedre. Tudom milyen érzés kívülállónak lenni. Én is néha eléggé magam alá tudok kerülni és már az iskola gondolatától is gyomorgörcsöm lesz. Amiatt meg ne aggódj, hogy hiányoztál. Néha mindenki kivesz pár napot csak úgy. Kitartást! Sok sikert az érettségihez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!