Hogyan vigyem anyam tudatara, hogy legengultem, es nem birok iskolaba menni?
Figyelt kérdés
Az van, hogy nagyon szarul vagyok, es anyam allandoan kuld iskolaba. De en mar tenyleg nagyon rosszul erzem magam! Faj a fejem, folyik az orrom, faj a torkom, tüsszogok, kohogok. Ma tesioran alig birtam futni. Mivel hetedikes vagyok, 8 kört kell futni (1 kor 400 meter). Szolzam a tanaromnak, hogy rosszul vagyok, de ő csak azt mondta, hogy fussak tovabb. Szoval kerlek segitsetek! Oran sem tudok figyelni. A konnyem is folyik. Mar pirosra fujtam az orrom. Ez mind ma kezdodott. Kerlek!! S.O.S!!
14/L
2016. ápr. 19. 16:36
2/7 A kérdező kommentje:
De nem lesz kicsit feltuno? :00
2016. ápr. 19. 16:38
3/7 A kérdező kommentje:
De csak akkor maradhatok otthon, ha anyam is tud rola
2016. ápr. 19. 16:39
4/7 anonim válasza:
Így olvasva vagy náthás vagy. Ilyen tünetekkel az ember elmegy dolgozni is. Ha a tanár is úgy látta, hogy csak nátha akkor nagy gond nincs. Igyál sok folyadékot, pihenj, és holnapra jobban leszel. Ez nem olyan, hogy otthon maradj..Főleg ha netezni tudsz.
5/7 A kérdező kommentje:
Igen, tudok netezni! Mivel nemtudok senkitol se tanacsot kapni... nem gunyolodok rajtad, kedves masodik valaszolo! Koszonom a tanacsot, de esetleg valaki tudna valami orvossahot erre?
2016. ápr. 19. 17:01
6/7 anonim válasza:
Menj el az orvosodhoz, ha tényleg annyira beteg vagy kiír és otthon maradhatsz, és gyógyszert is felír, hogy meggyógyulj. Ilyen állapotban egyébként sem okos dolog bejárni, egyrészt lehet szövődménye is, ha nem kúrálod ki magad, másrészt a többieket is megfertőzheted.
7/7 anonim válasza:
moad mek anudnaty hoty legengulel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!