Hogyan mossak az iskolába fogat?
Tudom,ez egy fura kérdés de olvastam hogy minden evés után fogat kell mosni. Azért az iskolába a lánymosdóba nem kezdek neki 20 lány előtt fogat mosni es az is elég fura lenne ha egy nagy szájvizet vinnék magammal minden nap vagy nem tudom
...szoval valakinek valami ötlete? 16L
'Azért az iskolába a lánymosdóba nem kezdek neki 20 lány előtt fogat mosni'
Miert is?
Vagy nekiállsz 20 lány előtt, vagy nem mosol. Esetleg ha van mozgássérült vécé, ahol egyben van a csap a vécével, akkor ott.
Egyébként ha tovább olvasol, máshol meg azt lehet olvasni, hogy hosszútávon a túl sok fogmosás is ártalmas, mivel azzal ugye koptatod a fogzománcot, aminek célszerű lenne az életed végéig kitartania. Minél gyorsabban kopik, annál előbb fogy el.
Szerintem egyébként bőven elég reggel-este megmosni, napközben meg rágó. Esetleg kis flakonban vigyél szájvizet és öblögess azzal, drogériákban lehet kapni utazáshoz 1 deciset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!