Milyen mentalis tunetekkel nehez ellatni a munkat? Mikor erezted ugy, hogy nem vagy a regi, es nem birod a munkadat megfeleloen ellatni?
Amikor nincs erő/motiváció kikelni az ágyból, mikor nem áll le az agy és nem tud koncentrálni többé semmire, amikor nehéz még csak megszólalni is emberek között...
kicsit konkrétabban?
Az segithet?
Mert 2 honap tappenz utan ki akarnak irni, mondvan begyogyszerezve lehet menni dolgozni.
Pedig egxaltalan nem vagyok munkakepes. Sot. Eletkepes sem.
Jelenleg.
Persze, azonnal keress egy jó pszichológust/pszichiátert googlen nézd meg kinek van a legjobb értékelése (akkor nagyon nem foghatsz melle), és mondd el neki, hogy szinte életképtelennek érzed magad, és az előző orvosod csak begyógyszerezve vissza akart küldeni munkába. És ő vele gondolom el tudod intézni, hogy a gyógyulásra koncentrálhass, addig amíg jobban nem leszel.
Ne add fel ág egészséged valami hü**e orvos miatt!!!
Koszonom!
Tudjatok az a baj, hogy mifelenk 3 honap utan lekapcsolnak, ingyenelonek tappenzcsalonak neznek a Gondozoban.
Es a felulvizsgalo hapsi vagy bezar a pszichiatriara bennfekvokent vagy kidob az utcara "lehet menni dolgozni begyogyszerezve is"cimszoval.
Es mifelenk nincs mas csak ez a gondozo intezet.
Koszonom a valaszokat! Es a megnyugtato egyutterzest.
En is igy gondolom, mintha a kozepkorban lennenk.
Fel nem foghatom honnan veszik a batorsagot, hogy arra apellaljanak, higy majd 3 honap utan a gyogyszertol remekul leszek es mehetek dolgozni.
Figyelj így van ez azokkal az orvosokkal, akik csak a “fizetésüket kapják meg, a betegek meg nyugodtan megőrulhetnek”.. en is az első három pszochologusom otthagytam (!) mert gyógyszert tomtek volna csak belém, semmi beszélgetés, semmi probléma keresés és megoldás. És en rámenős vagyok, az egészségem nem kérdés! Ennyihez mindenkinek joga van, csak persze az ember megijed, mert a tömeg orvos eleve azt érezteti, hogy te csak egy senki vagy, egy páciens a sok közül. Úgyhogy en fogtam a kis pénzem, és egy kiváló, drága pszichológusnőre költöttem, aki nem ítél el, segít megoldani a dolgokat! Az volt az első lépésem a gyógyuláshoz, mert törődve éreztem magam.
Ne hagyd egy orvosnak sem, hogy semminek éreztessen teged! Hagyd ott ajtót csapva. Ki vannak azok az orvosok égve. De te vedd kézbe a sorsod, és soha ne add fel. :) bármennyi kis pénzed is van, keress, nézd az értékeléseket ki jó orvos, ma már minden felet van neten, és inkább erre költsed mint bármi másra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!