Volt mar valakinek panikrohama olyan tunetekkel hogy szedules, ajulaserzes, hanyinger, szivdobogas, hideg kezek?
Szia!
Ami tüneteket itt felsoroltál, az valóban a pánikroham tünetei. Párosulhat még hányással, fulladásérzéssel, bezártsággal, meg még ki tudja mivel. Tulajdonképp miért kérdezed?
Én már majdnem 20-éve élek vele, gyógyszeresen. Többször próbáltam már a gyógyszereket elhagyni, de akkor mindig jött a roham, nekem is nézték a szívemet mert a szívdobogással együtt mellkasi és gyomortáji nyomás is jön.
a szívemnek nincs különösebb baja, azt a tanácsot kaptam, ha van pénzem teljes környezetváltoztatással kigyógyulhatok.
pénzem nincs ezért azt mondták együtt kell a betegséggel élni, most éppen ezt teszem. Nem hiszem ez könnyű lenne bárkinek is! Tehát üdvözöllek a csapatban, remélem sikerül győznöd, nekem nem ment.
Igen, sajnos ismerem a betegséget. Szapora szívverés, végtag és szájzsibbadás, szédülés, pokoli halálfélelem.
Minél inkább veszed a levegőt annál inkább nincs!!!!! Ez a legszörnyűbb, és minden előzmény nélkül váratlanúl tör elő. Nekem leginkább zárt helyeken, első számú ellenségem a metró.
Ismerd meg a betegséget alaposan, olvass utána. Meg kell tudnod, hogy mi játszódik le a szervezetedben pl. hogy megváltozik a vér összetétele stb.
Keress fel szakembert, Ő átsegít rajta. Fel kell tárna azt a mélyre elásott érzelmi traumát, ami ezeket a tüneteket okozza. Menni fog!!!! Először azt kell tudatosítani magadban, hogy nem halsz meg, és hogy elmúlik hamar.
Mielőbbi jobbulást kívánok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!