Tegretolt szed valaki? ha igen mennyit egy nap (mg) és mire szedi?
Figyelt kérdés
2010. jún. 30. 09:53
1/6 anonim válasza:
Anyukám szed tegretol cr 500-at. Agyvérzése volt és az epilepszia kialakulása miatt kell szednie.
2/6 anonim válasza:
Én szedtem néhány hónapig kúra-szerűen úgy tíz éve. Az EEG epilepsziára utaló tüske kisüléseket mutatott, jobb féltekei loc. org. kérgi működészavar gyanús jelei mellett. Ettől függetlenül soha semmilyen roham nem volt, egyszer volt kollapszus miatt egy ájulás. Jogsi van, roham nincs, nem is volt, gondolom nem is lesz.
3/6 anonim válasza:
Bipoláris depresszióra szedtem, hangulatstabilizátorként adták.
Mellékhatásait nem tapasztaltam.
4/6 anonim válasza:
én súlyos depressziióra és egyéb más problémákra szedtem
hangulatingadozásra.
2 hónap után le kellett fokozatosan állnom mert azt mondta a pszichiáterem függőséget okoz
rivotrilt szedek még szorongásra és cipralexet kedélyjavításra ezeket tudom ajanlani
5/6 cdx válasza:
Alkohol és drog kombinációjával túladagoltam magam és rohamom lett párszor. Azóta szedem a tegretolt és nem drogozok. Néha mértékkel azért iszom még :)
6/6 anonim válasza:
Epilepsziára, szuszpenzió formájában, 2 évesnek. Nem szeretem, mert rengeteget alszik tőle és izomkoordinációs zavarokat okoz: nincs jó egyensúlyérzéke, csetlik-botlik, szédeleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!