Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Most kezdtem el szedni a...

Most kezdtem el szedni a Cipralex-et és a Xanax-ot. Szedi/szedte-e valaki ezeket? Mennyi idő múlva hatott?

Figyelt kérdés

2 napja szedem és eléggé tompa vagyok és elő-előtörnek a rossz érzéseim....orvosom szerint el fog múlni...dehát ez remélem nem tart sokáig!

Amúgy pánikbetegség-szorongás miatt kellett elkezdenem :S

Van most valaki hasonló helyzetben?

:)

2010. dec. 1. 11:15
1 2
 1/16 anonim válasza:
Én is szedtem xanaxot,nálam gyorsan hatott,és jót tett.Nagyon hamar rálehet szokni,erre figyelj oda!Valóban pár nap után elfog múlni ez a tompa érzés.
2010. dec. 1. 11:25
 2/16 anonim ***** válasza:
Nekem Cipralex 3 hét, Xanax 10 perc.
2010. dec. 1. 11:31
 3/16 anonim ***** válasza:
Engem a leggyengébb Xanax fele úgy fejbevág, hogy nagyon ritkán használom csak altatóként.
2010. dec. 1. 11:39
 4/16 anonim ***** válasza:
A nyugtató első pár alkalommal letompíthat, ne ijedj meg tőle, vagy szedj először felet. De az tényleg hamar használ, a rohamok gyakorlatilag megszűnnek. A cipralex 2-3 hét alatt hat igazán, de nálam úgy volt, hogy már a nyugtatótól megszűntek a rohamok, így nem is tudtam, hogy valójában mikor kezdett el hatni a cipralex. napról napra jobban leszel az biztos:)
2010. dec. 1. 11:44
 5/16 anonim ***** válasza:
Az ne érdekeljen, hogy rá lehet szokni, mert miután helyrejöttél, az orvos megmondja, hogy elkezdheted csökkenteni az adagot, szép lassan leállsz vele, észre se fogod venni.
2010. dec. 1. 11:45
 6/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, kicsit megnyugodtam! :)
2010. dec. 1. 12:23
 7/16 anonim ***** válasza:
Szia kedves kérdező. Én nem ezeket szedem, másfajtát. A Xanaxal bánj óvatosan, Inkább felezd meg. A főorvosnőm beállított egy bizonyos adagra engem és kitapasztaltam elég fél is az antidepiből, de csak az ő jóváhagyásával tettem. Biztosan jobban fogsz lenni, 2-3 hét kell mire a Cipralex igazán kifejti hatását.Eleinte én is kába voltam aludtam vagy két hétig, vettem ki szabit is miatta. De utánna mintha ujjászülettem volna.
2010. dec. 1. 12:30
 8/16 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó :)

Először én is 1 szemet vettem be a Xanaxból /0,5mg/

hát mit ne mondjak.....reggel nagyon kóma voltam. Elvileg úgy kéne szednem, hogy reggel-este 1 szem a 0.5ösből, dehát nagyon leüt... :S Ma inkább 1 0,25ös frontint vettem be, állítólag egyforma, de a frontint szedtem már régebben és az nem üt ki.

Remélem nálam is eljön ez a "mintha kicseréltek volna" érzés....mert ez az érzés, ami most van meg ami volt előtte is :/ már nagyon elég!!!

2010. dec. 1. 13:28
 9/16 anonim ***** válasza:
Igen, állítólag ugyanaz a frontin és a xanax, de ha 0.25mg elég, akkor próbáld meg, hogy abból szedsz napi 3at, én úgy szedem, szerintem jobb 3 adagban elosztani, mint napi 2 szem az erősebből, de hát az orvosod biztos tudja, esetleg javasolhatod neki ezt az adagot, hogy így szeretnéd szedni. Nyugi, el fog jönni az az érzés, csak légy türelmes :)
2010. dec. 1. 13:42
 10/16 anonim ***** válasza:
Vagy szedjél reggel és délben fél xanaxot, este pedig egy egészet, akkor megvan a napi 2 szem.
2010. dec. 1. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!