Most kezdtem el szedni a Cipralex-et és a Xanax-ot. Szedi/szedte-e valaki ezeket? Mennyi idő múlva hatott?
2 napja szedem és eléggé tompa vagyok és elő-előtörnek a rossz érzéseim....orvosom szerint el fog múlni...dehát ez remélem nem tart sokáig!
Amúgy pánikbetegség-szorongás miatt kellett elkezdenem :S
Van most valaki hasonló helyzetben?
:)
Okés! Este akkor már beveszek egy egészet és bízom benne, hogy holnap már nem leszek ennyire "nyálcsorgatós" állapotban :)
Köszönöm!!!
Csak ugye én félek, nehogy valami bajom legyen ezektől a bogyóktól.... :/
Részben ez a pánikbetegségem egyik része....
Más csak úgy bekapdossa azt a mennyiséget, ami nekem van felírva /van, ki még rá is iszik -.-/ én meg tiszta stresszben vagyok, hogy mi lesz ha.... meg miért érzem így magam meg ilyenek.... :S
Gondolom, aki volt pánikbeteg, tudja miről beszélek vagy egyedi eset ez nekem? :)
Szia!
Én reggel, este szedtem 300mg seroquelt, nem volt munkám, rosszul éreztem magam, aztán felemelte 400mg reggel, este, aztán rá fél évre pánikbeteg lettem, legfőképp utazás közben (köszike, a munkahelyemre oda-vissza két óra, plussz a barátomhoz is ue oda vissza), szal elkezdtek velem xanaxot szedetni. Csakhogy én esztelenül bekapdostam a 0.25-ket, volt, hogy reggel 8 és 11 között már egy mg bennem volt, aztán du valahogy kibírtam. Össze-vissza szedtem, aztán még meg is jött, plussz ha már nem délről fújt a szél, akkor is bevettem,mert azt hittem pánikolok. Ezt csináltam négy hétig, és múlt hét szombaton, egyszerűen feladtam. Olyan súlyos pánikrohamot kaptam, hogy azt hittem megdöglök. A vasárnapot végigsírtam, aztán hol sírtam, hol nevettem. A dokim mondta, hogy kikészítettem magam a xanaxszal, de még így sem léptem át a napi háromszori 0.5-ös határt, csak hülyén szedtem. Én tegnap voltam kint nála, közölte, hogy ez kezd depi is lenni, de van egy jó gyógyszer, ami segít pánikbetegség esetében, ez a cipralex (a nővérem is ezt szedi), azt mondták, hogy kb tíz nap után fejti ki a hatását. Most jelenleg nagyon rosszul vagyok, szóval a napi adagom: reggel, 400mg seroquel, 0.25 xanax, 5 mg cipralex, délben 0.25 xanax, majd este 400mg seroquel, és 0.5 xanax. Aztán a negyedik naptól reggel már 10 mg cipralex, és egyenlőre így maradok, majd lecsökkentik a déli xanaxot, majd a reggelit, majd az estit, aztán a seroquelt napi 300 mg-ra reggel, este. Holnap megyek be a főnökömhöz megbeszélni a dolgokat,mert szédülök reggeltől estig, rosszul vagyok, egyedül ma még nem voltam sehol, sőt, bevettem a cipralexet, és olyan rossz közérzetem lett, de aztán egy nyálas film megmentette az életemet, mert tök jó volt. Csak félek, hogy kirúgnak a munkahelyemről, mert sokat hiányoztam már emiatt a betegség miatt, és most már nem tudok hazudni, hogy mi a bajom. Sok változás volt az életemben az elmúlt pár hónapban és kikészültem. Megpróbálok rendbe jönni, tudom, hogy van kiút ebből, mert egyszer már talpra álltam, de akkor fel kellett adnom az iskolát. Most ezt a munkahelyet nem tudom, csak eladó vagyok, de nagyon jó hely, nagyon rendes főnökkel, és most jön a szezon, szal nem nagyon örül nekem, de holnap fog kiderülni, hogy kirúg-e vagy sem. Én nagyon félek, meg attól is, hogy megadja a tíz napot, de még nem fog annyira hatni a cipralex, hogy ne kapjak pánikrohamot..félek, mert utaznom muszáj, ha nem fog menni, nem lesz se munkahelyem, se barátom..remélem drukkoltok nekem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!